Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (47)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Geniální film, který je sice delší, než je obvyklé, ale o to jsem byl radši, že jsem se na něj mohl déle dívat. Svou délku umí výborně využít a rozhdoně se nejdná o nějaký natahovaný nudný snímek, u kterého budete už v polovině koukat na hodinky. Je to také jeden z mála filmů, který jsem viděl v krátké době dvakrát po sobě a všem bych to také doporučil. Všímáte si pak na začátku detailů, kterých jste si bez souvislostí z konce filmu nemohli při prvním shlédnutí všimnout. Nemůžu hodnotit jinak než 85% - 4*

plakát

Králova řeč (2010) 

Opravdu geniální film. Nádherně zpracovaný i natočený. Obsazení je také perfektní. Jako největší plus bych však považoval schopnost navnadit skutečný pocit z atmosféry, ve které se film odehrává. Napětí v královské rodině, hrozící válka a mnohé další. Nemůžu jinak než 95% - 5*

plakát

Český sen (2004) 

Perfektní dokument, který nabízí pohled do nitra lidí i reklamních kampaní. Je opravdu zajímavé sledovat techniky reklamních agentur a způsoby tvorby kampaní a zároveň pozorovat chování lidí a jejich výroky o EU. :D Tohle se opravdu povedlo. Doporučuji!

plakát

Český žurnál - Život a smrt v Tanvaldu (2013) (epizoda) 

Už titulek v popisu obsahu jasně naznačuje nestranost a zaujatost tohoto dokumentu. Takovéto dokumenty opravdu nemám rád. Dokument má být nestraný.

plakát

Hledá se prezident (2013) 

Jednou mi jeden známý řekl, že Jiří z Poděbrad je jeden z našich nejvýznamějších panovníků, protože to byl první vládce, který byl zvolen "lidem". Nedalo mi to a musel jsem na tento výrok reagovat "Se podívej na Zemana...taky první zvolenej lidem...a doufám, že nebude nejvýznamější..."

plakát

Frajeři ve Vegas (2013) 

Opravdu povedený snímek, který je originální, vtipný a dokýže zaujmout všechny věkové kategorie, snad jen kromě malých dětí. Zprvu jsem se trochu bál, aby to nebyl nudný film o čtyřek chlapících, ale to se naštěstí nepotvrdilo a tak dávám 90%

plakát

Nutné k přežití (2006) (pořad) 

Opravdu povedený seriál. Dokáže pobavit, zaujmout a zároveň se člověk i něco dozví.(například, že nejleší, jak získat tekutiny v poušti je vyjmout polostrávené jídlo ze žaludku mrtvého velblouda a přes ponožku si přefiltrovat tekutiny a vypít - mňamka :)) Nicméně mě vždycky pobaví věty typu: "Toto je jeden z nejjedovatějších hadů na světě. Pokud ho někdy potkáte, vyhněte se mu velkým obloukem....Já se ho teď pokusím chytit..." :D

plakát

Byl jednou jeden polda (1995) 

Asi budu proti všem, ale když jsem byl mnladší, tak jsem tuhle "šílenost" měl svým způsobem rád. Je sice ulítlá, ale říjde mi, že takovým srávným zůsobem. Zasmál jsem u toho vždy.

plakát

Byl jednou jeden... život (1987) (seriál) 

Stejně jako celá série je svým zpracováním perfektní a nezapomenutelná. Vždycky mě dokázala pobavit, ale dodneška jsem si vědom, že některé věci si opravdu pamatuji díky tomuto seriálu.

plakát

Byl jednou jeden... vynálezce (1994) (seriál) 

Stejně jako celá série je svým zpracováním perfektní a nezapomenutelná. Vždycky mě dokázala pobavit, ale dodneška jsem si vědom, že některé věci si opravdu pamatuji díky tomuto seriálu.