Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Mysteriózní
  • Krimi

Recenze (2 129)

plakát

Lovci duchů - Nejdražší maminka (2011) (epizoda) 

Beze sporu se jedná o dobrý díl, ale strašně mě nasral a to z několika důvodů. Tak za prvé tvůrci seriálu naprosto nesmyslně opět odstranili skvělou postavu, která měla obrovský potencionál a to během pár chvilek co se objevila, v podstatě větší slovo dostala až v tomto díle a hned je po ní a ještě tak snadno, směšné a obrovské zklamání. Dále naprostá šílená změna Castiela, který spolupracuje s Crowleym, který stále žije. Kdo tohle vymyslel, tak se úplně zbláznil. Mytologie této řady je opravdu na přes držku, jen co po objevení Matky všech monster dostala trošku směr a grády, tak to takhle dojebou. Nasranej jsem neskutečně, ale to nemění nic na tom, že jako díl to byl dobrý.

plakát

Lovci duchů - Na Divokém západě (2011) (epizoda) 

Dean a Sam na divokém západě. No úplná parodie na western, fakt jsem se skutečně bavil. Na druhou stranu se dozvíme, že s Castielem není něco v pořádku, nějaké temné tajemství. No tak to nás čekají zřejmě zajímavé věci na konec této série.

plakát

Lovci duchů - Mé srdce bude bít dál (2011) (epizoda) 

Baltazar je pěkný výkuk, zachránit Titanik kvůli písničce, no je to prostě borec. Zábava neskutečná, tahle postava to je neskutečný oživení této série.

plakát

Lovci duchů - A pak nezbyl nikdo (2011) (epizoda) 

Matka konečně na scéně a je to sakra znát a rázem máme o zábavu postaráno. Máme tu zajímavé nové monstrum a během chvilky tu máme krvavé orgie lovců jak řemen. Rozloučíme se rovnou se třemi, s staroušem a jeho pomocnicí a s Rufusem což docela zamrzí, ale jeho odchod měl alespoň koule a v tomto díle opět pobavil, jako vždy když se objevil. Skvělej díl a evidentně začíná přituhovat.

plakát

Jáma a kyvadlo (1961) 

Perfektní gotický horor na který je opravdu krása pohledět a Vincent Price je přímo fenomenalní, ten se pro tuto roli snad narodil. Něco takového se dnes už nevidí. Geniální dílo.

plakát

Lovci duchů - Jiná realita (2011) (epizoda) 

Nemůžu si pomoct, ale tyhle humorný díly mě vůbec neberou. Začátek a konec byly parádní, hodně pobavil Baltazar, tahle postava je prostě super.

plakát

Lovci duchů - Mannequin 3: The Reckoning (2011) (epizoda) 

Povedená duchařina s dobrým nápadem. Deanova linka byla ovšem ještě o chlup lepší, docela smutný, ale rozhodně dobrý. Závěr docela dojemný, celkově povedený díl.

plakát

Lovci duchů - Co se nedá prominout (2011) (epizoda) 

Takový slabší monster díl, na kterém jsou nejzajímavější ty části týkající se Samovi minulosti kdy byl bez duše, jo byla to pěkná svině. Závěr pohled na Sama v pekelných plamenech byl super, ale díl jako takový nic moc.

plakát

Lovci duchů - Únos panen (2011) (epizoda) 

Objevují se draci a na konec se jim podaří přivolat z Očistce matku všech monster a vypadá opravdu dobře, takže se objevuje konečně pořádný padouch v této sérii.

plakát

Lovci duchů - Schůzka se smrtí (2010) (epizoda) 

Naprosto luxusní díl. Na scéně se objevuje opět Smrt a opět dokazuje, že je jednou z nejlepších postav seriálu. Dean se stane smrtí a je to vážně jízda. Sam získává díky taťoj Smťákoj zpět duši a moc se mu to asi líbit nebude. Objevení Baltazara potěšilo, tahle postava je velice zábavná a jistě si s ní ještě užijeme spoustu legrace. Tohle byl super nářez, neskutečná zábava.