Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Životopisný
  • Akční

Recenze (270)

plakát

Dobrý doktor - Série 1 (2017) (série) 

Dívatelná pohádka pro dospělé-sci-fi. Dívám se na čtvrtou sérii a další již nebudu absolvovat. Nemám rád nekonečné seriály!!! Už mne to nudí. Obzvlášť to platí pro USA, kde ve zdravotnictví není nic zadarmo. U nás se sice tváříme, že zdravotnictví je zdarma. Ale to platí jen, když doktory neobtěžujete. Potřebujete li skutečnou lékařskou pomoc a nejste-li VIP, nebo kámoš lékaře, tak máte smůlu! Vlastní zkušenost...

plakát

Taylor Swift: The Eras Tour (2023) (koncert) 

Je skutečně obdivuhodná. Neznal jsem ji protože poslouchám spíš klasický rock. Ale překvapila mne dokonalou intonací. Málokterá česká zpěvačka by tento výkon dokázala. Tancovat a nebýt falešná a ještě se doprovázet na klavír a kytaru. Klobouk dolů!

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

V žádném filmu nebo seriálu jsem nebyl nikdy tak podrobně seznámen s nemocí rakovina. Bylo to velice hezky zpracované. Divák byl poučen, ale také pobaven.

plakát

Naši kluci (2019) (seriál) 

Budu opakovat. Zpracování nudné, ale silný příběh...

plakát

Bratři (2023) 

Konečně po dlouhé době výborný český film. Přičítám to režiserovi Mašínovi, který jako vzdálený příbuzný si dal na filmu záležet!

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

tak trochu pohádka pro dospělé, ale pro pobavení dobrý...

plakát

Den po dni (2023) (seriál) 

Velké zklamání!!! Z takového tématu udělat paskvil...

plakát

Pod hladinou (2023) (seriál) 

Sandra Nováková: Nepřirozený herecký výkon. Stále se opakující záběr s chůzi s rukama v předních kapsách... Který chytrolín ji to poradil?  Taky tak chodí, jak Sandra s rukama v předních kapsách? Pozor ať si nenabije nos...! Filmaři vezměte si příklad ze seriálu Zločiny z vřesovišť, jak se má hrát nestrojeně, přirozeně!!!

plakát

Těla (2023) (seriál) 

Srovnával jsem se seriálem Dark. Pro mě jasně Těla vítězí. Plusy: 1) jedna série 2) mělo to hlavu a patu. 3) neopakující se dialogy.