Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (471)

plakát

Zaslaná pošta (2010) (TV film) 

Po dobrém začátku chvíli nudné, ale jinak po zbytek filmu super. Skvělý Richard Coyle a Claire Foy, navíc perfektní záporák David Suchet. Opravdu ale nechápu proč se filmy podle Pratchetta točí pouze jako televizní, to je velká škoda a to jsem ještě neviděl ani Barvu kouzel ani Otce prasátek (brzy napravím :-)).

plakát

Bez dechu (2011) 

Přišlo mi to jakoby se snažili děti natočit "dospěláckej" film. Oproti jiným akčním thrillerům tomu chybělo víc napětí a větší akce, začátek navíc naprostá nuda. A největší mínus byl ten hnusnej ksicht Lautnera, ať se vrátí do lesa !!!

plakát

Slečna nebezpečná (2012) 

Sice hovadina, ale já se u ní dobře bavil. Naprosto pohodový film.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Možná nečekaně solidní pokračování jedničky, ale asi to bude hlavně tím, že jsem čekal naprostou hovadinu. Je to sice zase film plný efektů, prostě taková pořádná řežba, ale koukat se na to rozhodně dá.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Efekty naprosto super, souboje super, herci solidní, nemůžu se ale vyhnout srovnání s původním filmem, to prostě nejde. Těžko se to vyrovná původní verzi, na druhou stranu jsem s tím ani nepočítal. Rozhodně to ale není nepovedený film ani žádná ztráta času, ale do paměti se mi to nezapíše jako původní verze, jedině možná Gemma Arterton :-).

plakát

Princezna ze mlejna (1994) (seriál) 

Velice originální nápad novy, no na "zabití" !!!

plakát

Ghost Rider 2 (2011) 

Když přehlídnu scénář a herecké výkony, tak šlo vlastně o poměrně povedenou akční řežbu s dobrýma efektama :-).

plakát

True Blood: Pravá krev (2008) (seriál) 

Rozhodně nejlepší seriál o upírech, který jsem doposud viděl a to jednoznačně. Spoustu akce, zabíjení a sexu :-). Spousta zajímavých a sympatický herců a hereček, velice kvalitní herecké výkony, zejména Anna Paquin, Stephen Moyer a Alexander Skarsgard. Viděny kompletní první 4 série.

plakát

Upíří deníky (2009) (seriál) 

V poslední době, kdy je filmů, ale hlavně seriálů o upírech víc než dost, dostal jsem se i k tomu seriálu. Myslím si, že již můžu plnohodnotně hodnotit, protože jsem viděl zhruba prvních 10 dílů. Přijde mi to jako taková menší vykrádačka Twilight a True blood. Nejsem příznivcem Twilight, takže ani tento seriál mě příliš nezaujal, protože je mu až příliš podobný. Místama mi přišlo, že se snaží trochu něco brát z True blood, ale tomuto seriálu to nesahá ani po kotníky. Seriál je příliš nudný a roztahaný, tím pádem nezajímavý a nechytlavý. Navíc oproti např. zmíněné True blood jsou zde herci na mnohem nižší úrovni, většina naprosto nezajímavých (možná až na Iana Somerhaldera a Candice Accolu), možná tomu chybí víc sexu a zabíjení :-).