Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (17)

plakát

Rio 2 (2014) 

Animovaný Avatar v dětském provedení se vším všudy. Včetně barvy.

plakát

Rozkoš v oblacích (2013) 

U Almodovara bych čekal laťku trochu výš. 4% letadlo celkem vtipné, ale o čem to vlastně bylo???

plakát

300: Bitva u Thermopyl (2006) 

Rozhodně velmi originální zpracování historie. Velmi pateticky ( ale to je právě to pravé ořechové u takovéhle látky) vyprávěný příběh, který by měl každý znát ze základní školy. A opravdu jsem byl překvapen, že historie tady překroucená nebyla, jak mnozí píší. Těžko taky chápu, jak někdo u skutečného příběhu napíše, že vykrádá náměty smyšlených scénářů...

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Dobrý film se skvělým Leopardem di Cardiem. Tak trochu one man show, ale to rozhodně není na škodu. Jediný mínus má střihač, asi ztratil nůžky, protože o třicet minut méně by filmu slušelo víc. Rozhodně tam bylo pár hluchých míst a né že né...

plakát

Vanishing Point (1971) 

Nádherná pocitovka. Film, který dnes už dýchá nostalgií. A ten zvuk motoru!!! Plnokrevník pod kapotou. Prostě jízda.

plakát

Biutiful (2010) 

Hodně působivá je právě ta linka příběhu, kde člověk cítí tu strašnou bezmoc. Bezmoc hlavně z toho, že tady nebude pro své děti, když to budou potřebovat, když budou v nebezpečí, když se je pokusí semlít nelítostný svět. Možná to zní pateticky, ale mě z toho opravdu mrazilo. Silných momentů je ve filmu ovšem více, například příběh čínských novodobých otroků. Na rozdíl od jiných přispěvatelů si myslím, že film je velice emotivní.

plakát

Hra na hraně (2013) 

Nějak mne nezaujali herci, scénář nemastný neslaný, celkově to vyznívá nějak bezpohlavně. Prostě takové amarouny bez chuti. Za týden nebudu vědět, že jsem to viděl.

plakát

Putování s dinosaury (2013) 

Pro mou šestiletou dceru skvělý zážitek, pro mne samotného vcelku zabitý čas. Ale co bychom pro své ratolesti neudělali, že? Vizuální stránka mi přišla skvělá, děj celkem jasně nalajnovaný, dabing ale strašný. Hlavně z důvodu, že nebylo poznat, kdo vlastně mluví. Hvězdička navíc udělena za dětského diváka, jinak bych 20% ubral.

plakát

Matrix (1999) 

Ve své době přelomový film. Skvělý nápad, triky, zvuk i obsazení. opravdu skvělá podívaná! Škoda jen, že další díly jaksi vyšuměly do prázdna a zůstala jen akce.

plakát

Psycho (1960) 

Psycho jsem viděl poprvé ve dvanácti letech a pak jsem se bál usnout. Tohle fakt mistrovské dílo mistra filmového strachu. Bravo Mr. Hitchcock!