Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (1 327)

plakát

Podporujte svého šerifa! (1968) 

Munzar s Růžkem a další skvělé hlasy z dob, kdy český dabing byl lepší originálu. Oliva ukazuje, jaký byl skvělý dabér, když i padoucha dokázal namluvit, úplně jinak než třeba Bodieho, nebo Dartagnana. Naivní, dětinská a hrozně milá westernová parodie, možná spíš čistá komedie. Vězení bez mříží...

plakát

Most - Série 3 (2015) (série) 

Tak Sága dostala nového detektivního partnera, a ten se k ní hodí ještě víc než předchozí, protože je taky blázen...bohužel případ už mi přišel až moc přitažený za vlasy a překombinovaný....takže to zachraňuje Sága a její osobní trable, ale ta permanentní depka už trochu leze na nervy.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Poměrně inteligentní sonda do života odrostlých , i když věčných puberťáků kolem třicítky......asi nejlepší díl ze série.

plakát

Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 

tenká hranice agresivity, tuposti a vulgarity, které jiné díly dokáží nepřekročit, tento díl překročil.....pro mě už je toto moc, a stifler je zde pouze idiot.

plakát

Most - Série 2 (2013) (série) 

Případ byl roztahaný a nepřehledný. Naštěstí funguje skvěle jiskření mezi bláznivou Sagou a...vlastně všemi ostatními. Konec působivý.

plakát

Živé terče (2019) (seriál) 

Netradiční mix humoru mezi kriminalisty a řešení opravdu smutného případu smrti malých dětí. Dobrý scénář, silné scény, někdy hluchá místa, Holomóc.

plakát

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) 

Podobné jako předchozí díly - trapné scénky vyvažují ty lechtivé (americké školy, tedy aspoň ve filmu, jsou fakt husté) a hromské pubertální fórky, které se mi docela líbí. Mě to neuráží, a tenhle díl je opravdu poměrně romantický.

plakát

Zašívárna (2016) (seriál) 

Tři díly příhod přátel žijících v jednom baráku stačí. Ujeté, divoké, a přesto sterilní. Důvod nelibosti? Divnost seriálu, a nesympatie k postavám. Ty postavy pořád melou o sexu, ale mají všechny nejmíň rolák. Pokrytectví.

plakát

Má mě rád, nemá mě rád (2010) 

Úplný opak série American Pie a spol.....Ano, je to slušné, Ano, je to milé, ano je to tak dětsky naivní.....Ano, ale je to zároveň děsná nuda, umělost, pokrytectví, úplný americký sen...…. fuj , hnus, chce se mi zvracet. zlatý prciny.

plakát

The Punisher - Season 1 (2017) (série) 

Jako kdyby se ve seriálu plném špionů najednou zjevil John Rambo....výsledkem jsou závěrečné céčkové krvavé orgie, ale jinak je to poměrně duchaplná jízda plná sžíravých zjištění o válečných veteránech a prohnilosti CIA a různých papalášů, co jen využívají vojáky k vlastnímu obohacení.