Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Recenze (29)

plakát

Hannah Montana (2006) (seriál) odpad!

Kdysi dávno jsem viděla pár dílů a vždycky sem si říkala jak někdo mohl natočit takovou kravinu. Už jenom vidět tam Miley Cyrus je hotové utrpení.

plakát

Scary Movie 2 (2001) 

Vůbec nechápu jak mě mohlo napadnout se na takovou blbost dívat.. Našlo se sice pár záběrů u kterých by se člověk i zasmál ale..... Blbost.

plakát

Rock of Ages (2012) 

Muzikály mám velmi ráda, a tenhle patří mezi mé oblíbené. Většinu herců mám velmi ráda, ale až do teď sem je neslyšela zpívat např. Alec Baldwin. Skvělý nápad pro námět. Rock. Tím se mi ještě více ten muzikál líbí.

plakát

Frankensteinova armáda (2013) 

První polovina filmu byla vcelku dost nudná. Později však jsem se při některých záběrech docela lekla :) Určitě skvěle udělané masky, ty dodávaly filmu jistou atmosféru.

plakát

Tajemství Pravdy (2008) (seriál) 

Báječné. Fantasy mám ráda a tohle mě velmi nadchlo. Mohlo by to ale pokračovat další sérií, nemuselo by to být špatné.

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Celkem silný film. Chvílema mi i slzeli oči. Velmi dobře zahrané, tolik emocí co se tam objevilo. Stačilo vidět jen jednou.

plakát

Sluha dvou pánů (2000) (divadelní záznam) 

Přes dvě hodiny neustálého smíchu. Břicho mě bolí jak blázen :D Commedii dell'arte jsem viděla poprvé, a je to velmi působivé.

plakát

Nějak se to komplikuje (2009) 

Vcelku dobrá komedie, aspoň si u ní může člověk oddechnout. Dva skvělí herci Streepová a Baldwin. 10 let rozvedená dvojice a pak najedou bum. Stane se. Zápletka je fajn, milostný trojúhelník. Je však pravda že na místo Steva Martina mohly dát někoho jiného.

plakát

Mrtvý sníh (2009) 

Sice to nevypadá moc jako horor, ale dívat se na to dá :D Nacistický zombie, týpek co se bojí krve a pak se v ní doslova koupe :) docela v poho filmík

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Žlutá rodinka je už asi tradice... Už od malička se na to dívám pořád dokola a dokola :) super, bezvadný...