Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Láska a jiné závislosti (2010) 

Je to ok, ale ten konec mohl být jiný. Takto je to jen klasická romantika. Film se snaží ukázat, že život není dokonalý, že nastanou okolnosti, které vše změní k horšímu. Nakonec to dopadne jako klasický slaďák, že on teda překousne, že se o ni bude starat celý život a svůj tím zahodí. Všichni víme, jak by to dopadlo v reálném světě.

plakát

Půjčovna masa - Série 2 (2020) (série) 

Typycký Netflix - skvělý nápad, skvělá upoutávka, dobrý začátek a potom to celé zkazí. To je případ snad většiny filmů a seriálů Netflixu. Tolik promrhaných šancí :-(

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Jeden z mála filmů, který je delší, ale dokáži ho vidět znova a znova a vždy to rychle uteče. DiCaprio to zahrál naprosto skvěle. Jordan Belford všechen zisk vrací "klientům" které okradl. Celkem frajer.

plakát

Irčan (2019) 

Sice dobrý, ale takhle to natahovat je nelidský...209 minut doopravdy nebylo potřeba, proto dávám jen 3 hvězdičky.

plakát

Pekelná kuchyně (2019) 

Je to koukatelné, ale ten potenciál, který tam byl... Škoda, mohlo to být o hodně lepší.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Zajímavosti: Rozpočet: 1,5 Miliardy Kč - Většina kamer při pohledu na Soukupa praskla a museli použít speciální kamery, které se používají na náhrávání atomových výbuchů. U mikrofonů to byla podobná záležitost. Jelikož celý štáb po první minutě zemřel protože se z toho naprosto zesraly až k smrti. Soukup si zbytek natočil sám.

plakát

IO (2019) 

Ta jedna hvězdička je čistě za dobrou myšlenku, ale mohl to být doopravdy dobrý film se skvělím příběhem. Místo toho jsme dostali nízkonákladovku o dvou hercích, která protahuje nudné části, aby film neměl jen 60 minut.

plakát

Dobývání vesmíru (2010) (pořad) 

Myslím, že parádní pořad, který informuje o kosmonautice a je paráda, že to v čr je... Je skvělé, že v tomto pořadu se dá dozvět hodně věcí, které na internetu nelze najít nebo je to hodně obtížné.

plakát

Red 2 (2013) 

Pokud tento film neberete jako komedii, tak to není nic pro vás. Je to prdel od začátku až do konce s tím, že to musíte brát doopravdy s nadhledem a užít si to ;) Super film doporučuji na zpříjemnění večera. PS.: pokud se někomu tento film nelíbil tak je to suchar a nemá smysl pro humor ;)