Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Prvních 30 minut jsem nějak vydržel dívat se na tu nudu.. inu nakonec z toho vyplavilo tolik emocí, že jsem si musel z toho odložit telefon. Film má hloubku a krásně popisuje, jak jsou dnešní vztahy složité ale zároveň důležité a své soukromí taky!..

plakát

American Honey (2016) 

Téměř 3 hodinová sračka bez pointy

plakát

Padesátka (2015) 

Možná od tohohle čekal někdo mnohem víc, ale co víc od české komedie chceme? Za mě skvělá premiéra od Vojtky Kotka, který se nebál přidat lehce černého humoru ( ,,bylo to tak černý, že mi to málem ukradlo kolo!") A pro ty co nemají smysl pro černý humor, zkuste třeba komedie Zdeňka Trošky.. Jen trošičku zamrzí, že herec jako Mádl se tam objeví třikrát, aby se neřeklo..

plakát

Dárce (2014) 

Hned ze startu bych raději dodal, že jsem asi až moc pochopil pointu tohoto filmu... "Táák a tady máme ten náš zasr.... svět!" Plný nenávisti ,boje,války,strachu... Ano, "dárce" je sci-fi jak Brno, ale důkazem toho, jak se lidé chovají na zemi a proto také tento život spěje do úplných sraček.. My jsme ten hlavní nepřítel tady! Nezažijete po 97 minutách moc dobrodružství, ale kruté pravdy..

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti? mimikové a další blbovinky? Čekal jsem totalní Sci-fi sračku ale naštestí opak je pravdou, opakovaná scéna, která vlastně stále sílí a každý čeká jestli ten blbec Emily ohne nebo dostřílí osminohé svinstva, které útočí na Zemi.. Napínavé, zábavné! Víc jsem mu věřil s tou Emily, protože kvůli ní bych restartoval dny..

plakát

Sousedi (2014) 

.. To není to pravé, co jsem od tohoto filmu čekal. Nevím, jestli to tak úplně nazvat jako komedie, u filmu jsem se párkrát usmál ale komedie, která jde do kin, by měla diváka upoutat! Zaplať pánbůh, že jsem si to jen stáhl a nedodíval...

plakát

Rivalové (2013) 

Závratná rychlost, adrenalin proudící v žilách? To neprožívají pouze piloti formule 1, ale i divák onoho sportu. Film poukazuje na dva rivalové ´, kteří chtějí být nejlepší zkrátka ve všem, ovšem hlavně nejlepší ve formuli!

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Jedním slovem.. Strašné! Ještě jsem neviděl nic tak amatérského od kamery, až po herecké výkony. Jakmile tenhle "pořad" slyším v televizi nebo ještě hůř, vidím.. Nejraději bych odpojil kabely od televize a veškeré napájení a vyhodil ji z okna. ODPAD s velkým !

plakát

Očista: Anarchie (2014) 

Z pravidla bývá zvykem, že "jednička" je lepší než "dvojka". To se tu ale stává změnou. Není nic lepšího, než aby divák byl vpitej do plátna jako "pijavice". Frank Grillo je klasický frajer, který to prostě umí! Dávám plnou za to, že mě nenechali ani mrknout! ;-)

plakát

Tísňová linka (2013) 

Takhle si představuji pořádný thriler, napětí se dá krájet a nikdo neví a nečeká, jak film vlastně dopadne, no dobře ví, happyendem, ale na to se během filmu totálně zapomene..