Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Skrytá identita

Skrytá identita (2006)

Scorsese našel svého nového De Nira v Leonardu Di Capriovi, který to spolu a Mattem Damonem,Jackem Nickolsonem a Markem Wahlbergem podávají jedny z nejlepších výkonů svých kariér.

Mafiáni

Mafiáni (1990)

Gangsterská freska Martina Scorseseho je do detailů vytříbené mistrovské dílo s výbornými herci.Ray Liotta v hlavní roli Henryho Hilla,Joe Pesci a Robert De Niro podávají nezapomenutelné výkony a spolu s Casinem a Taxikářem nejlepší mistrův film.

Nespoutaný Django

Nespoutaný Django (2012)

Velice vydařený Tarantinův výlet do žánru western,i když Hanební pancharti byli z části také tak stylizované.Spolu s Kill Billem jeden z nejdiváčtějsích Tarantinovych filmů.

Od soumraku do úsvitu

Od soumraku do úsvitu (1996)

Tarantino a Rodriguez si vyhráli na grindhouse už mnohem dříve a to v tomto zábavně skvostném dílku.Je to extravagantní, šílené, zábavné, vtipné a skvělé obsazení v čele se samotným Quentinem v roli vyšinutého Ritchieho Geca.

Takoví normální zabijáci

Takoví normální zabijáci (1994)

Oliver Stone a jeho možná nejkontroverznější film který si tentokrát bere na mušku velký vliv televize a médií vůbec, které v současné době internetu plneho lží a dezinformací,získává opět na síle.

Barbar Conan

Barbar Conan (1982)

Vitální epický krvák a první velká šance Arnolda Schwarzenegger na Olymp akčního hrdiny.Nekompromisní režie Johna Miliuse a scenář Olivera Stonea inspirovaný životem Čingischána a okrajově románové předlohy z pera R.E.Howarda dělá z tohoto filmu klasiku klasik a jeden z nejlepších fantasy filmů.

The Doors

The Doors (1991)

The Doors je parádní vizualně opojná jízda šedesátými léty minulého století.Val Kilmer jako Jim Morrison jedinečný.

Vítězové a poražení

Vítězové a poražení (1999)

Úžasný film Olivera Stonea, který tu zase jednou předvedl něco čemu se říká dynamická režie a natočil jeden ze svých nejlepších filmů.Al Pacino podává jako vždy výborný výkon a ostatní mu zdatně sekundují spolu v čele s Jamie Foxxem a Cameron Diaz,obsazenou proti jejímu typu rolí. Tento film si užijí i ti kteří americkému fotbalu neholdují, protože se tu hlavně řeší životní pravdy a samotná hra je na druhé koleji.

Prometheus

Prometheus (2012)

Na Promethea se asi těšilo spousta lidí,ale bohužel ne každému nakonec sedl.Mě se tedy rozhodně líbil a nápad nechat alieny a zaměřit se na jejich původ mi přišel docela jako dobrý nápad i když zbytečný.Asi bylo lepší do původu vetřelce neštourat a nechat na divácké fantasii tajemství jeho původu.Nicmeně i tak mi přišel film velmi dobrý. Vizuálně je to nádherné ,první půlka určitě zajímavá a rasa inženýrů super.Ve druhé půlce se to bohužel zvrtne do tupé vyvražďovačky a snaha se vším hned skončit.Na vině určitě bude nedomrlý scénář ne moc šikovného Damona Lindehofa a je jen zásluha Ridleyho Scotta, že film není taková katastrofa.Herci se docela snaží, ale nejvíce určitě vyčnívá Michael Fassbender.