Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (209)

plakát

Expremiéři (2014) (seriál) 

Portrét každýho z politiků je úplně jiný, záleží na osobnosti režiséra i samotnýho expremiéra a to mě na tom hodně baví. A hlavně oceňuju samotnej nápad posadit před kameru chlapce, kteří tvořili dějiny a u kterých jsme si říkali, že už hůř být nemůže. A ono mohlo.

plakát

Fargo (2014) (seriál) 

Kdo miluje Fargo (1996), musí milovat Fargo (2014)! Jeden ze seriálovejch klenotů protkanej stejně jako původní snímek černym humorem, sněhem umazanym od krve, řadou pitoreskních exotů a strhující hudbou. Navíc obrovskym plusem zůstává fakt, že děj je napínavej a nepředvídatelnej. Doporučuju :)

plakát

Pompeje (2014) 

Jedna hvězda za efekty, druhá za precizní zachování reálií a třetí za Kita, na kterýho se dá aspoň koukat, když už nic. Ale dialogy i scénář jsou výsměch lidstvu. A viděl to někdo s cz dabingem? Proboha, kdo nadaboval hlavního hrdinu? Batman?

plakát

Orphan (2009) 

Další z řady filmů, kde otec rodiny je ignorantským idiotem jednajícím bez špetky rozumu. Celá zápletka filmu je tak už minimálně od poloviny uměle našroubovaná a natahovaná do absurdních situací. Aspoň to malé české překvapení na konec udělalo radost.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (1951) 

Strhující je hlavně herecký výkon Michaela Rennieho, kterej i bez tykadýlek a chapadel působí bytostně mimozemsky. Charisma z něj doslova čiší a atmosféra snímku by se díky němu dala krájet.

plakát

Godzilla (2014) 

Strhující vizuální efekty rozhýbané příběhem stejně blbým, jako předvedly snímky o tomhle monstru z šílených 90. let. Majinko zklamanéj sém. Asi si pro zlepšení nálady pustím Cloverfield.

plakát

Blízko od sebe (2013) 

Divadelní představení ze snímku přímo trčí, možná šlo celý dílo uchopit trochu filmověji, obrazněji... ale i tak, díky strhujícím hereckým výkonům na vás August: Osage County vrhne takovýho smutku, že minimálně několik dní na ten zážitek nezapomenete.

plakát

Život se smrtí (2014) (seriál) 

Téma silný, zpracování slabší. Ale rozhodně pokrok českýho dokumentu i společnosti jako takový, nezavírat oči před koncem.

plakát

Lovec trolů (2010) 

Do poslední chvíle jsem nezjistil, jestli to Norové mysleli vážně, nebo si ze mě někdo vystřelil. Jako vážně?!

plakát

Temné nebe (2013) 

Ale jó proč, né :) Chtěl jsem se bát a to jsem se rozhodně bál. V jednu chvíli jsem dokonce velmi hlasitě zařval! A kdo se stejně jako já bojí Ufonů, tak se strachy otřese taky.