Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 028)

plakát

Ad Astra (2019) 

Jedná se spíš o psychologické drama a to mi úplně nesedí, ale pro fanoušky takového tématu to bude asi fajn. Na konci mi tam ještě chybělo tak 5 minut abychom se dozvěděli jak s tím vším naložili. Kulisy a prostředí je pěkné a herecky je to zahráno dobře. Zážitek mi taky dost kazili fyzikální nesrovnalosti v průběhu celého filmu a že jich nebylo málo. Hodnocení: 53/100.

plakát

Adéla ještě nevečeřela (1978) 

Zábavný krimi-komediální snímek. Herci jsou zde skvělý a dobře se mi na to koukalo. Ve filmu je mnoho nereálností, ale je to patrné a film si nahraje na to že tomu jinak. Hodnocení: 76/100.

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

To je teda slátanina a navíc ještě blbost! V žánrech tady chybí pohádky, jelikož co se zde odehrává nemá s realitou vůbec nic společného. Čekal jsem, že to bude real a dozvím se něco o drogách nebo tak, ale nic. Když je to aktuální snímek, tak proč používají tlačítkový telefon? Z herců jedině Max je vtipný protože má všechno v píči. Tragédie od ČT, takže za mě nebrat. Hodnocení: 30/100.

plakát

A dost! (2012) (pořad) 

Výborný pořad, ve kterém vám ukážou výsledku testů jednotlivých výrobků a poradí vám na co si u podobných výrobků dávat pozor. Také se zde poukazuje na různé nečisté praktiky "šmejdů", či jiných podobných živlů anebo informují o rizicích určitých látek přidávajících se nejen přímo do potravin, ale například do postřiků apod. Jan Tuna se do tohoto pořadu náramně hodí a celkové zpracování je slušné. Dokud nás výrobci budou šidit bude potřeba takových pořadů. Za mě určitě plus a jen tak dál. Hodnocení: 85/100.

plakát

A Fox Tale (2012) (studentský film) 

Při troše dobré vůle by se děj filmu dal shrnout příslovím: "kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá". Sice je souboj přehnaný, ale skvělý a animace pěkná. Nic víc, nic míň. Hodnocení: 55/100.

plakát

Agrometal (2023) (seriál) 

Jasně není to vysoce intelektuální zábava, ale vtipné mi to přišlo a to hlavně jde. Děj je jednouchý a přímočarý a jen to jede dál. Hudba dobrá rocková (jasně Kabáti) a ta od "Kalhot" byla taky fajn. Hodnocení: 57/100.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Skvělý válečný film, který vypadá uvěřitelně. Příběh je v celku tradiční, ale provedení a atmosféra je velmi dobrá. Napínavé to je jak trenky a čekal jsem, jak to nakonec dopadne. Hodnocení: 86/100.

plakát

Akce Bororo (1972) 

Velmi pěkný československý sci-fi film. Vzhledem ke stáří filmu mě dost překvapil svým zpracováním a zajímavou zápletkou. Jelikož ve filmu je použito minimum efektů, tak se ani nezdá, že se jedná o více jak 40 let starý film. Jen snad podle herců a také podle kvality filmového pásu. Jak už jsem psal zápletka docela dobrá, jedná se o mimozemskou návštěvu, která se na naší planetě snaží najít zázračný lék jednoho indiánského kmene, ale to není tak jednoduché jak se zdá a když se do toho zapletou další lidé a taky tajná služba jedná se o solidní akci. Mě tento film velmi bavil a myslím si, že by i v konkurenci dnešních filmů hravě obstál. Hodnocení: 77/100.

plakát

Aladin (2019) 

Velmi povedené zpracování Aladina. Je zde množství zdařilých písní a také výborný a šílený džin. Příběh sice není nic překvapivého, ale to jsem ani neočekával. Je zde spousta zvratů aby to bylo napínavé a také pár dobrých hlášek. Herecké obsazení naprosto v pořádku. Za mě tedy dobrá podívaná, v podstatě je to taková pohádka po arabsku. Hodnocení: 73/100.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Dobrý sci-fi s neoriginálním příběhem (chápu, originality je dnes těžké dosáhnout). Takže zde máme klasický příběh o pomstě, zradě, lásce atd., ale ve slušivém kabátu, který je nabitý akcí a metráky šrotu létajícím všude okolo. Je to zábavné a dobře se na to kouká a to i zásluhou jak dobré kamery, tak i vhodného soundtracku. Za mě dobré akční scifičko co stojí za shlédnutí. Pozn.: Mangu ani amine jsem nečetl/neviděl. Hodnocení: 78/100.