Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 028)

plakát

Čert ví proč (2003) 

Docela komplexní a složitý (na pohádku) snímek, ale nějak tomu chybí drajf. Šílená bylinkářka v podání "Janžurky" byla skvělá. Lábus vždy hraje záporáky, ale hraje je vážně skvěle! Čerti dobří a Lucifer mazaný. Hodnocení: 63/100.

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Pablo Escobar, těžko hledat někoho, kdo by ho neznal, ale jeho příběh a co vše se v Kolumbii dělo to už mnoho lidí neví, včetně mě, proto jsem rád, že tento seriál vznikl. Seriál je z pohledu amerického (gringo) agenta DEA, který zde byl nasazen, ale je zde i pohled i z druhé strany čili narkobaronů. Seriál je přehledně natočen a vše vysvětleno, takže se dozvíme i motivace obyčejných lidí. Mnoho věcí mě velmi překvapilo a vůbec jsem netušil co vše se tam dělo a byl to tedy maras! Netušil jsem, že je vůbec něco takového někde možné. Předpokládám, že seriál je 18+, jelikož jsou zde explicitní záběry sexu, drog a samozřejmě střílení a mrtvol. Určitě doporučuji ke shlédnutí. Hodnocení: 1.řada: 86/100, 2.řada: 80/100, 3. řada: 82/100, Celkem: 83/100.

plakát

Černé zrcadlo - Rachel, Jack a Ashley Too (2019) (epizoda) 

Sice nijak zvlášť objevný či zajímavý díl, ale vtáhl mě atmosférou a jednoduše bavil ač je to docela předvídatelné. Robot je vtipný včetně jeho hlášek. Závěr byl dobrý pak se to i dalo poslouchat.

plakát

Černé zrcadlo - Striking Vipers (2019) (epizoda) 

Tento díl mi přijde docela reálný, ale asi ne v bojové hře. Nechápu, že i když to zkoušel s jinými hráči, tak to vnímal jinak když v reálu to s ním nic nedělalo, to moc smysl nemá.

plakát

Vřískot (2022) 

Vřískot je po letech opět zpět a pořád je to to samé, ale pořád mě to baví. Teď vidím, že už je naplánovaná šestka s přeživšími z tohoto dílu., takže dokud to bude sypat, tak se bude točit a já se rád podívám. Ať žije sága. Hodnocení: 63/100.

plakát

Černé zrcadlo - Černé muzeum (2017) (epizoda) 

Velmi povedený díl, který odkazuje na některé z předešlých dílů "pomocí" artefaktů. Zajímavou kariéru měl tenhleten chlapík a nebojí se jí sdílet ve formě 3 příběhů, které se mi velmi líbily a to by to nebylo BM aby to nemělo nějakou tu třešničku na závěr.

plakát

Černé zrcadlo - Železná vůle (2017) (epizoda) 

To bylo takové nijaké, jen útěk a boj s robotem. Vysvětlení ani žádné jiné podrobnosti. zde nejsou.

plakát

13 hodin: Tajní vojáci z Benghází (2016) 

Já se divím, že ještě někdo, hlavně Amerika, do těch muslimských zemí pořád lozí, protože to nikdy nedopadne úplně dobře. Zde to ještě nebylo nejhorší, ale jako v každé bitvě i zde jsou oběti na obou stranách. Závěrečné obléhaní je velmi napínavé. Natočeno je to skvěle a i herci jsou dobří. Hodnocení: 77/100.

plakát

Černé zrcadlo - USS Callister (2017) (epizoda) 

Zajímavě pojatá epizoda a přemýšlel jsem jestli by něco takového bylo možné a nemyslím si, že by to tak mohlo fungovat. Závěrečná partizánská akce by naopak byla velice funkční a účinná to jo. Moralizační závěr ve stylu "kdo s čím zachází s tím taky schází" byla už moc a nedávala smysl.