Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 028)

plakát

1. MISE (2021) (seriál) 

Dobrý seriál s lékařsko-vojenského prostředí. Takový odlehčený Dr. House po česku s vojenskými záležitostmi. Dolanský jako velitel je brutální a zdatně mu sekunduje Němec. Mladí herci/herečky jsou v pohodě. Více info v mých komentářích u jednotlivých epizod. Hodnocení: 64/100.

plakát

1. MISE - Čtyři z šesti (2022) (epizoda) 

Dobrý závěr seriálu, tak nějak jsem si to představoval. Jen potom to museli ještě zdramatizovat, ale co už.

plakát

Inkognito (2021) (pořad) 

Vidím to jako recyklaci dřívějšího Hádej, kdo jsem! pouze s jiným obsazením, které se ještě v průběhu času obměňuje. Formát i idea zůstala stejná, takže za mě dobrý zábavný pořad. Hodnocení: 62/100.

plakát

Chyby (2021) 

Film o běžných lidech co dělají chyby (jako každý), někdy větší, někdy menší a tyto činy mají své následky a těm je třeba čelit. Herecké výkony jsou dobré. Hodnocení: 67/100.

plakát

Liga mužské moudrosti (2021) (seriál) 

Velmi nekorektní seriál plný rasistických, sexistických a jiných podobných vtípků. Nosný příběh není žádná pecka, ale o to tady hlavně nejde. Langoš, Čtvrtníček jsou luxusní a neherec cigán je taky fajny. Se divím, že do toho šla Drtinová, sem ji vnímal jako spíš vážnější dámu. Hodnocení: 76/100.

plakát

Místo splněných přání (2017) 

Velmi zajímavý a docela i originální počin, který se odehrává pouze v jedné lokaci a kde se jen kecá a přesto baví. Příběhy se prolínají a zaplétají pak rozplétají a postavy mění své rozhodnutí či úkol splní či nikoliv. Můžete to brát i jako soundu do lidské mysli a zapřemýšlet, jak byste se zachovali vy. Toto dílo určitě nesedne každému, ale já si to užil.  Hodnocení: 86/100.

plakát

Kingsman: První mise (2021) 

Za mě tedy povedený preguel. Pěkně zasazené do historie, že by to tak klidně i mohlo být (spíš ne no). Je to dostatečně dlouhé aby zde mohl být dostatečně rozvinut příběh. Je jasné, že i v tomto díle je zde mnoho přehnaných/nereálných situací. Za mě herecky nejlepší byl Rasputin i s jeho pověstnou "nesmrtelností". V po titulkové scéně už bylo jasné kdo přijde a tedy bude i zfilmovaná "druhá mise"? Hodnocení: 76/100.

plakát

Amnestie (2019) 

Jako film dobrý, ale jako zachycení historické události nikoliv. Pokud změní jména, tak lidé, kteří tuto dobu nezažili nebo se o ní nezajímali, budou ztraceni. O vězeňské vzpouře jsem vůbec netušil a byla zde výborně zpracovaná a patří k tomu nejlepšímu v tomto snímku. Hodnocení: 64/100.

plakát

Rozkoš (2021) 

Filmu ze zákulisí pornofilmů už několik bylo, takže z tohohle pohledu jsem se toho moc nového nedozvěděl. Film nemá tempo a spád a docela mě nudil. Film je zaměřený na to jak se práce v tomto odvětví promítá do psychiky hlavní protagonistky. Hodnocení: 53/100.

plakát

1. MISE - Tým (2022) (epizoda) 

Zábavný díl, téměř každý měl aspoň jednu zabijáckou hlášku. Psychologický experiment byl zajímavý a chápu ho, stejně tak i reakci testovacích subjektů. Růžičková standardně nesnesitelná a v začátku neetická. Poté se to snažila napravit, ale nevím jestli úplně dobře. V případu těhotné to vidím racionálně a souhlasím s mužem, ale nakonec našli nejlepší řešení.