Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (1 028)

plakát

Bílá paní (1965) 

Zábavná komedie s kritikou socialismu a nejsmutnější je, že se toho moc nezměnilo jen se používají jiná slova. Herecky velmi dobře obsazeno, takže kvalita tu je zaručena. Já se náramně bavil. Hodnocení: 87/100.

plakát

Voyeur (2017) 

Čekal jsem dokument jako dokument, ale toto bylo podané jinak, což nutně neznamená, že je to špatně. Jde to pěkně chronologicky a postupně se objevují další skutečnosti a kdo ví jak to vlastně bylo a co bylo zkresleno. Ne, že by se to vůbec nestalo, ale třeba ta vražda to nevím. Zvláštní je, že věci jako kupní smlouvu si novinář ověřil, ale další věci už ne, to je velmi zvláštní. Zajímavé to rozhodně je, ale podané docela nudnou formou.  Hodnocení: 58/100.

plakát

Šťastně až na věky (2022) 

Další sonda do vybraných typů vztahů od paní Počtové. Za mě opět přínosné vidět postupný postup/změnu jednotlivých vztahů. Bez hodnocení, bez komentáře. Hodnocení: 76/100.

plakát

Adikts (2024) (seriál) 

To je teda slátanina a navíc ještě blbost! V žánrech tady chybí pohádky, jelikož co se zde odehrává nemá s realitou vůbec nic společného. Čekal jsem, že to bude real a dozvím se něco o drogách nebo tak, ale nic. Když je to aktuální snímek, tak proč používají tlačítkový telefon? Z herců jedině Max je vtipný protože má všechno v píči. Tragédie od ČT, takže za mě nebrat. Hodnocení: 30/100.

plakát

Dogma (1999) 

Tento snímek se nesmí brát vážně, asi i proto to upozornění na začátku. Asi lepší zážitek bude mít kdo se v této mytologii více orientuje, ale většinu věcí zde vysvětlují, takže si to i bezvěrec užije. Vtipné to je o tom žádná. Hodnocení: 84/100.

plakát

PORNO! (2023) (seriál) 

Dokument, který je pojatý trochu jinak a zabývá se i psychologií protagonistů a čím vším si v hlavě museli projít. Jelikož je to český projekt tak je zde i srovnání jak je to u nás a v cizině. Za mě určitě stojí za shlédnutí.  Hodnocení: 75/100.

plakát

Cashback (2006) 

Čekal jsem prvoplánovou komedii, ale je to spíš drama s pár filozofickými myšlenkami a potom už čistá romantika, takže nic extra zajímavého pro mě. Herecky to bylo obsazeno dobře. Hodnocení: 52/100.

plakát

Hranice lásky (2022) 

Tento film je pomalý až nechutně pomalý, což by nemuselo vadit, ale stopáž je jen 90 minut. Toto "artové" zpracování filmu velmi ubližuje a tím pádem ani svou zprávu nemusí předat. Po polovině se to zlepší a objeví se i nějaká ta dynamika a tempo. Asi je moje chyba že jsem čekal úplně něco jiného, ale za mě promarněná šance. Hanku herecky znám, ale Matyáše vůbec, ale ten jeho výraz kdy často vypadal jak po lobotomii mi na důvěře k jeho herectví teda nepřidal. Hodnocení: 36/100.