Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (11)

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

film sem viděl až dnes... nevím proč ale dal jsem si načas přeci jen jsem spíše seriálový fanoušek a filmy moc nesleduji krom opravdu těch velkých pecek dostal sem nářez... konec filmu s větou co chcete mě zařízl do pohovky.... sci fi roku ... možná desetiletí kam se na to hrabe Prometheus u kterého jsem spal... :) 95% a víte proč 5% dolů? :* protože PRAHA NENÍ LONDÝN! :D jsem hrdý Pražák a ten Rudolfinum mě tam urážel... :D

plakát

Need for Speed (2014) 

:) příběhově nic moc ale celkově mě ten film dojal a jsem rád že jsem ho viděl, jakožto hráč série NFS pláču radostí, jakožto filmový kritik brečím hrůzou :) proto volím zlatou střední cestu

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Chtěl jsem udělit 3* za snahu. Místo toho za ten neuvěřitelně smutný konec který si vážně mohli odpustit v tomhle bijáku určený především pro mladší populaci. Fakt nehoráznost co hláška to trapárna. Už první akce říká kam to asi tak směřuje pubertální výplach s vážným koncem který dítě stejně nepochopí a bude jen smutné že Gwen zemřela. Fakt škoda dalo se z toho sakra vytřískat víc.

plakát

Divergence (2014) 

příjemné překvapení ale kdybych to měl srovnávat s Hunger Games kterému jsem udělil 4* tak Divergence je slabši, ale je to první díl a všechny první díly ságy bývají až na pár vyjímek slabší aby jsme zažily to správné bum v dalších dílech :)

plakát

Godzilla (2014) 

- nudil sem se od začátku do konce je to škoda dal se z toho sakra vytřískat víc - Godzilla z roku 1998 mi navždy zůstane v srdci jako mnohem zajimavější film ikdyž není podle legendy tohle je výplach

plakát

Crossbones (2014) (seriál) 

Těžké zklamání... nudil jsem se od začátku do konce. Zápletka v prvním dílu velmi neživá a strašně přitažená za vlasy. Kdyby tohle dělal vězeň na pirátském ostrově tak mu uříznou koule místo toho tam pomalu sbalí nějakou lady která je krajně nesympatická. Zatím největší seriálové neštěstí léta.

plakát

Noční směna (2014) (seriál) 

Akční Americká Ordinace ve Vojenské Zahradě... Adios! :)

plakát

Sága: Prokletí stínů (2013) 

brečím že jsem to kdy viděl.... příběh byl vykuchaný od hlavy až k patě to se nedá ani víc okomentovat. Zakázal bych to kdy vysílat v televizi ikdyž to za dva roky uvidíme na Nově :D... 1 hvězdička za pěknou elfku :)

plakát

Lovci duchů (2005) (seriál) 

Nesmrtelný seriál bez kterého už si nedokážu představit žít. 6. a 7. série byli poměrně slabé ale opět se to rozjelo a na sledovanosti v USA je to vidět :). Věřím že to aspoň těch 5 let ještě vydrží a těším se na spin off.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Natahování mi až tak moc nevadí, co mě ale v tomto filmu vyloženě iritovalo byl vzhled skřetů. LOTR je měl krásný uvěřitelný. Tohle byli počítačoví úmělánci a trošku je mi to líto a přesně nedám Hobitovi 5* ale 4*. Děj mi nevadí četl sem knížku a je to hodně dopodrobna ale drží se to děje :).