Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

Pokoj (2003) 

Škoda ,že je tento film u nás tak neznámý protože je to mistrovské dílo. Tommy ( hlavní postava i režisér ) podává ohromující výkony vlastně všechny postavy jsou ohromující. Navíc musím dodat ,že jsem se u filmu už tak dlouho nezasmál. Doufám, že se Tommy jednoho dne rozhodne natočit nový film i když od tohoto uplynulo už 14 let. A na hlášku „I did not hit her, it's a bullshit! I did NAAAAAT... oh, hi Mark!” nikdy nezapomenu!!! Dávám 5*.

plakát

Karateci Kız (1974) odpad!

Viděl jsem scénu s umírajícím padouchem a to my myslím stačí k tomu abych ohodnotil tenhle film - odpad! :D

plakát

Mumie (2017) 

Nechápu proč se to všem tak hnusí mě osobně se to líbilo více než předešlé filmy s mumíky. Tomík hraje bezvadně jako vždy. To nejlepší na filmu byla určitě očkatá Ahmanet občas děsivější jak Arnold Vosloo. Tak to byly klady a ted těch pár záporů: největší problém filmu byla určitě Jenny (strašně nepotřebná, otravná, postava),také jsem měl problém s Russlem ten už moc přeháněl a na jeho film(jestli bude) se moc netěším. Osobně si myslím že lepší konec by byl kdyby se Ahmanet a Tomík daly dohromady a žili spolu navždy. Dávám 4*.

plakát

Předtucha (2004) 

Velice nezajímavé a nudné 2*

plakát

Kanibalové (1980) odpad!

uff tohle je těžké hodnotit, jednu čí dvě hvězdy by si to asi zasloužilo ale kvůli faktu že pro tento film musela být zabita zvířata dávám nulové hodnocení - odpad!

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

zábava? ✓ akce? ✓ přetvořené artušovské legendy? ✓ hromada CGI? ✓ výborná hudba? ✓ originalita? ✓ 5*? ✓

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Těm co viděli původní anime to bude vypadat jako bezduchá prázdná p*čovina. Dávám 2* za Scarlett Johansson ( ta svou roli zahrála kupodivu dobře) a za hudbu i když byla částečně vypůjčena z originálu.

plakát

Tajemství smrti slečny Neznámé (2016) 

Už jsem ani nečekal ,že v této době příjde horor u kterého se budu bát a on opravdu přišel. Úžasná atmosféra, dobré herecké výkony, povedené "jumpscary" jenom ten jednoduší závěr mohl být jinak ale to mě neodradilo abych dal 5*

plakát

Fairy Tail (2009) (seriál) 

Podle mně nejhorší anime vůbec nebo alespon co jsem zatím viděl.Děj hrozný pořád se opakující.Některé postavy bych nejradši zabil (Natsu,Lucy,Happy).A to co nesnáším nejvíc je , že tam není žádná krev. Ono někoho seknou mečem a nic. Jediné plus je hudba.Moje hodnocení je 1/5.

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

V celku povedený seriál.1.série-100%.2.série-90%.3.série-70%.4.série-60%.5.série-100%.Za seriál dávám 80%. SMRT VEDOUCÍM :D.