Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Přátelé

Přátelé (1994)

Stovky hodin ze svého života jsem věnoval tomuto seriálu a nelituji ani minutu. Prostě ten absolutně nejlepší americký seriál. Přemýšlím, jaký by byl můj život smutný, kdybych ho neviděl....

Griffinovi

Griffinovi (1999)

Kruté pravdy dovedené do absurdna a navíc s humorem. Vše, co se bojíte vyslovit nahlas tady řekne klidně dítě. Mluvící pes a mimino, tlustej táta a jeho kumpáni, pedofilní dědek nebo Ollie Williams...Nechci se rouhat, ale Simpsnovi jsou fajn, ale Griffinovi jsou druhorozený potomek, kterého mám stejně rád!

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Bomba! Prostě uplně nejvíc seriál všech dob. Ty špeky, ta přirozenost. Neexistuje slovo, které by vystihovalo moje nadšení, že tenhle seriál existuje. Možná to je proto, že jsem v podobné rodince vyrůstal. Za originál dvd jsem zaplatil devet stovek a vubec toho nelituju, protoze bych dal klidne dvakrat tolik.

Californication

Californication (2007)

Shlédl jsem to celé. Podle některých kometářů patřím k těm, kteří mají nudný život a jsou zakomplexovaní, protože se mi seriál moc líbil. Možná jsem tragéd, ale odpočinul jsem si a trochu mě to taky poznamenalo. Když jsem se s někým seznamoval, divil jsem se, že se mnou dotyčná nechtěla spát. Dokonce jsem přemýšlel, že bych se vrátil k bývalé manželce. Naštěstí jsem se rychle vrátil do reality. Ano, byly momenty, kdy mi Duchovny fakt lezl na nervy a bylo toho už moc, ale stejně jsem to dost hltal. Prostě, když budu mít chuť na sprostý, povrchní a oddychový seriál, kouknu se znovu.

Žena za pultem

Žena za pultem (1977)

Nejsem komunista, nikdy jsem nebyl. Nejsem důchodkyně. Je mi 30 a tenhle seriál je prostě skvělej. Anna i navzdory svému knírku si může vybírat mezi dvěma muži! Kde tohle uvidíte? Medřícká, Kolářová, Menšík, Maciuchová. Vždyť je tam polovina Takový normální rodinky. Dcera Michala je ten největší idiot v tomto seriálu, ale i ji překousnu, jelikož dá pod stromek mamince obrovský dárek. Děkuji pane Dietle. Je snad lepší koukat na Ordinaci, kde dvaceti minut rozebírají, že na večeři udělá nějaká kráva bramboráky a hlavní hrdina (aby bylo vidět, že je z lidu) se na ně těší, jako na nový BMW? Ne, pro mě, ať si kdo chce, co chce kdáká. Že to takhle tehdy nebylo? Ani dnes nevypadá nemocnice tak, jako v Ordinaci.