Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Fantasy
  • Sci-Fi

Recenze (6)

plakát

Madam Web (2024) 

Film není přepychem akce, ale rozhodně si zaslouží vidět. My jsme byli spokojeni. Děj plynul bez větších obtíží a rozhodně to nebyla ztráta času.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Tento seriál mě dlouhá léta bavil svým humorem a občasnými drobnými zápletkami. Bohužel poslední série můj celkový dojem úplně zvrátila, konkrétně tedy poslední dva díly. V těchto dílech se při natáčení asi trochu bouchli do hlavy a celý výsledek poslední série úplně převrátili až mi z toho bylo smutno, co s tím provedli… Toto jim ubralo nějaké kredity a proto bych dal 3.5/5.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Na tento film jsem se velmi těšil a bohužel byl pro mě velkým zklamáním. Waititi se tak moc snažil přiblížit velmi povedené a zábavné trojce až to s tou zábavou úplně celé zkazil. Některé scény byly úplně navíc a kazily dojem z celého filmu. Plusem tohoto filmu byl Bale jako záporák, který držel hereckou úroveň na svém standardu, ale i tak to stačilo jen na 3/5.

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Toto je svěží lehce hororový vánek mezi nově příchozími seriály. Jenna Ortega ztvární postavu Wednesday velmi bravurně, kdy je velmi pečlivě vykreslována jako mladá slečna, kterou nic netrápí až po na její poměry “divokou středoškolačku”. Děj má příjemnou zápletku a ne tak snadno čitelného záporáka s jeho úmysly. Seriál mě bavil každým dílem, proto 5/5.

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Všechno do sebe začíná zapadat a bratři Russoové na tomto filmu ukazují svoji genialitu v provázanosti jednotlivých sólovek se skupinovými filmy hrdinů od Marvelu. Děj utíká jako voda a než jsme se naděli, tak jsme odcházeli z kina plni dojmů a očekávání z chystaného závěru této fáze. Za skvělý děj, zábavu a vyváženost v ději dávám 5/5.

plakát

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975) 

Velmi zajímavě zpravovaný film, který ukazuje dva odlišné světy. Svět hlavního představitele McMurphyho a sestry Ratchedové, kdy každý zastává jiný pól žití. Forman, zde vykresluje divokost a spontánnost proti řádu a disciplíně. Celý film je velmi ponurý a roztahaný, proto mě některými pasážemi i občas nudil. Jinak byl film herecky skvěle pojatý.