Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (9)

plakát

Sinister 2 (2015) odpad!

K tomu můžu říct jen jedno a to ještě že jsem na tom nebyla v kině......uplně zbytečné pokračování o ničem.

plakát

Neutečeš (2014) 

Podle hodnocení tady jsem musela vidět jiný film, jinak si to nedokážu vysvětlit! 1 hvězdičku dám třeba za hudbu abych nemusela dávat odpad.....jinak snad jakýkoliv 20% film mne zaujal víc než 100 minut téhle nudy...

plakát

Find Me (2014) 

Filmoví kritici by ze mě nadšení nebyli, že tento film hodnotím 4 hvězdami, samozřejmě on kvalitou a amaterismem na ně opravdu nemá, ale já je i přesto dávám, protože tenhle žánr prostě miluju a jakmile film začíná slovy starý opuštěný dům, je to něco pro mě. Navíc mě film bavil i když byl samozřejmě hodně předvídatelný, plus sympatická dvojice hrdinů, kde se hned nedělá z hrdinky blázen, která vidí duchy a nezvou hned celý štáb různých vymítačů, jak to většinou bývá. A na noc bylo hodně příjemné, že tam od začátku do konce neječí nějaká hysterka :)

plakát

Skyfall (2012) 

Na bondovkách jsem vyrostla, takže se můžu považovat za docela dobrého znalce těchto filmů a Skyfall považuji opravdu za umělecké dílo a jsem zvědavá, zda chystající se pokračování dokaží ještě tento film překonat. Navíc mému hodnocení už jen dodal malou bezvýznamnou hvězdičku Javier Bardem, protože zatímco ostatní se kochají svaly Daniela Craiga já mohla nechat oči na Bardemovi a i ten blond přeliv mu zde odpouštím

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Tento film můžete vzít ze dvou pohledů, pokud ho vezmete vážně tak je škoda že tady neni horší hodnocení než odpad. Pokud ho ale vezmete s nadsázkou třeba s partou už hodně sjetých kamarádů budete se královsky bavit a vůbec vám nepříjde divné, jak může žralok plavat v 20 cm vody a přehlídnete snad i otřesné herce, kdy jsem si občas přála, aby žralok vyhrál.

plakát

Vražda za vraždu (2013) 

Pro mě vůbec né špatně strávených 94 minut života. Přesně podobné filmy mám ráda, když člověk u filmu nechce moc přemýšlet, velmi povedený děj který člověka prostě baví a je zvědavý kam se posune dál plus navíc zajímavý vztah obou hrdinek.

plakát

Tajemství rodu Locků (2007) 

Na tehle film jsem narazila náhodou s tím, že se po náročném dni podívám na nějaký né moc dobrý béčkový horor, ze začátku to tak i vypadalo, ale čím víc minuty plynuly, tím jsem byla do filmu víc zakoukaná, protože né všechno je tak jak jste si mysleli a samotný závěr mě utvrdil v tom , že se jedná o velmi povedený film v daném žánru.

plakát

Titanic (1997) 

Ať už uvidím jakýkoliv velkofilm Titanic pro mě bude vždycky číslo jedna. Možná proto že je to první film u kterého jsem jako malá tajně brečela do polštáře nebo proto, že jsem se během těch tří hodin zamilovala do DiCapria. Postupem času Titanic samozřejmě člověk už neprožívá tak jako v 11 letech, přesto to má vše co má takový film mít. Oceňuji že se James Cameron do takového díla pustil a výsledek je pro mě prostě velkolepý počínaje kostýmy až po dokonale zvládnutou kameru.

plakát

Život Adèle (2013) 

Pro mě jeden z nejlepších filmů, které jsem měla možnost vidět. Film Vás už během prvních minut tak vtáhne do děje, že Vás ani nenapadne ho za celých dlouhých 179 min vypnout nebo posunout a i když už se blíží konec přejete si aby to ještě pokračovalo, protože přece takhle to nemůže skončit...Bohužel jsem citlivka a proto jsem ještě několik týdnů po shlédnutí byla v náladě, jak kdyby se celý příběh stal mě. Pak už stačí vyzdvihnout skvělé výkony hereček, pro mne tehdy neznámé Exarchopoulos a mé oblíbené Seydoux, která mě po celý film bavila trochu víc než Adéle.