Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (30)

plakát

Ve při (2023) (seriál) 

Nevím, jestli jsem náhodou nekoukal 10 dílů na čínskou kopii, protože jinak nechápu tu oslavu, že se jedná o nej seriál na Netflixu. Taky tu prej neskutečně graduje napětí a chaos? Opravdu? Já teda pokud nepočítám 9 díl, tak to byla neskutečná nuda a předvídatelnost na dva díly dopředu.

plakát

Sebevražedný oddíl (2021) 

Červené hodnocení nad filmem, kde hlavní zaporák je Patrick ze Sponge Boba, kterého tvůrci převedli do 3D. Superheroes filmy mám rád a netvrdím, že u některých scén jsem se nebavil, ale s tímto hodnocením co bude od tvůrců jako příště? Boj proti salátové okurce? Gunn předvedl opravdu absurditu a to je určitě fajn, ale i ta musí mít určité meze. Zneškodnění Patricka díky krysařce z ratatouille, s nějakým opravdu divným sexuálním podtextem, kde krysy mají představovat spermie, co se dobývají do vajíčka, zde myšleno mozku ty pitomý hvězdice...opravdu jsem tuhle scénu nepochopil. Dějová linka, to nemá ani smysl zmiňovat, nemá hlavu ani patu. Hodnocení pochází nejspíše od valné většiny teenagerů, kteří asi poprvé viděli film s R ratingem, jinak si to hodnocení nedovedu představit. Kdybych na tohle narazil v TV ve 22:00 na Coolu, suverénně si myslím, že to je nějaký Bčkový film.

plakát

Red Notice (2021) 

30 minut před koncem jsem to vypnul s tím že půjdu spát a dokoukám to další den. To asi mluví o všem. Kdyby tam nehrála Gal Gadot, věřím že většina mužského obecenstva by to v polovině vypla.

plakát

Duna (2021) 

První část, která neměla vyjít rovnou bez druhé, protože jako samostatný díl je co se týče příběhu k uzoufání.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Nějak to nehraje dohromady jak by mělo. První půlka tragická a nudná, postavy k uzoufání. Morpheus, který div nerepuje a kung fu se asi ještě doučoval u Muhammada Aliho. Agent Smith pochytil někde mezi změnou kódu jakýsi swag, Neo nám z nostalgie ukazuje, že opravdu dokáže zastavit kulky rukou i když teď jsou k tomu potřeba obě ruce, no a na závěr když se dotkne Trinity, tak spolu zažehnou prajiskru života. Hudba mně tu absolutně nebavila ba naopak. Dvě hvězdy jen proto že Keanu dal velkou část z honoráře na charitu.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Už začínám být alergický na scény, kde se postavy chovají absolutně nelogicky a kdy cápek dostane brokovnicí ze 3m přímo do hrudi a vzápětí je "nečekaně" v další scéně v plné síle.

plakát

Survivor Česko & Slovensko - Série 1 (2022) (série) 

Snaha o napětí, které se nedostavuje, soutěžící co hrají hru, která snad nemá konce, protože postavit ty stupidní vozíky asi dalo hodně práce, tak ať se diváci na ně dívají aspoň 45 minut že jo a jejich tvůrci si tak můžou pořádně prohonit ty svoje šroubováky při odvysílání. Střih a kamera je opravdu celkově špatná na tento formát soutěže. Zbytečně opakované záběry, prology které děj a strategii absolutně nikam neposouvají. Jeden by čekal, že při obstarání licence, která už má prověřený formát se tím budou inspirovat, ale chyba lávky, musíme přece ukázat, že to umíme lépe než nějaká americká stanice co už odvysílala celkem 40 řad.

plakát

Noční hra (2018) 

Po dlouhé době skutečně dobrá komedie komedie co baví od začátku do konce.

plakát

Slunovrat (2019) 

Prosím, kde je v tomhle aspoň špetka hororu? Na tohle jít do kina, tak se v polovině filmu asi radši udusím popcornem. Opravdu mě nezajímá 10 minutová scénka jak tančí hlavní aktérka kolem sloupu a takových scén je tam 90% filmu.

plakát

Joker (2019) 

Rok 2019 je pro mě zatím nejhorší co se týká filmografie. Joker, Ad Astra, Slunovrat mají jedno společné, vysoké hodnocení a nudně dlouhé záběry na postavy, které jsou pouze pro vyplnění času a nikam děj neposouvají. Když si tento film rozebereme na minuty: 30 minut jsou záběry pouze na herce, jak se směje přičemž na konci už to začne být opravdu otravné, dalších 30 minut záběry jak kouří cigarety nebo se případně líčí, 15 minut záběry o jeho matce, 15 minut jak si vydělává na živobytí a posledních 30 minut nějaká menší akce, která vlastně akce ani není. Toť vše... přestávají už mě bavit zdejší ego honiči kteří dávají pět hvězd jenom proto aby nebyli mimo dav.