Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Odvážná loupež svede dohromady nejlepšího experta FBI na chování zločinců (Dwayne Johnson) a dva znepřátelené gangstery (Gal GadotRyan Reynolds). Tady půjde do tuhého. (Netflix)

Videa (22)

Trailer 20

Recenze (629)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Televizní béčko s áčkovýma hvězdama, slibným námětem, slabým scénářem a průměrňákem Rawsonem Marshallem Thurberem na židli režíséra. Red Notice mohla být skvělá moderní variace Indyho (i ty hakenkrajce tam jsou) o hledání kleopatřiných zlatých vajec nebýt spousty nedomyšleností a legračních (pravda nečekaných) zvratů. Rock, Gadotka i Ryan Reynolds hrajou to co vždycky a kdyby měli nápaditější (lépe natočenou) akci a nemuseli točit většinu filmu ve studiu mohlo to být super guilty pleasure, takhle jen jakž takž zábavná jednohubka. P.S: Ani ten Jablonsky se nesnažil... ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další velkorozpočtový průměrný film od Netflixu. Bohužel to nezachraňuje ani hvězdné obsazení. Film vykrádá jiné snímky a není ani moc vtipný. Začátek je docela v pohodě, ale konec je fakt hrůza. Je tam sice pár slušných akčních scén, ale to nezachrání tu hromadu nelogičností. Dost se cestuje po celém světě a kradou se zlatá vejce. Jako heist movie docela ok, ale jinak hrůza. Ryan Reynolds tu bohužel není moc vtipný a Gal Gadot role záporačky moc nesedne. Rock to bohužel sám nezachrání. Po tom velkém hypu jsem teda čekal asi něco jiného. Na 2ku už kašlu... "Jsme parťáci." ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ja nevim no, je to proste takovy nijaky. Jak kdyby si tvurci rekli, ze splacnou nezavadnej akcnak, kam nacpou vsechno, co maj divaci radi, ve vysledku je to takovy to neurazi, nenadchne. Smeska bondovky, Mission Impossible, Indiana Jonese a klasicky buddy komedie. Mame tu nastvanyho drsnaka Rocka, kterej bohuzel nedostane moc prostoru k nejaky akci, hlaskujiciho pablba Reynoldse, ve svy typicky poloze a jakoze sexy zaporacku Gadot, ktera je vetsinu casu tezce otravna. Akce strida komedialni scenky a sem tam fajn hlasky, sem tam hluchy mista a par jakoze necekanejch zvratu a to vse v naprosto tuctovym scenari, kdyby to nevypadalo docela draze, triky nebyly slusny a nebyly tu jedni z nejlip placenejch hercu, nebal bych se to oznacit za prumerny akcne komedialni becko. Na jedno skouknuti v pohode, nijak zasadne to nenudi, ale nic, co by clovek potreboval videt znovu. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Je to tak strašné, jak píše Verbal a ostatní? Není. Nicméně chápu důvody, proč do toho ostatní šijí, účelem kinematografie skutečně není dělat recyklaci starých nápadů a vykrádání hrobek, navíc nechápu co na tom stálo 200 miliónů USD, zahraniční lokace, reklama, platy herců? Oddychový akčňák, který nabizí jen skeče postav, nikoliv charaktery. Celkem slušnou akci, pěkné lokace a hudbu, paradoxně nejvíce film funguje v komediální rovině, než v akční. A ano, je tam zoufale málo originality, i když jsou tam herecká dřeva (Reynolds z toho vychází nejlépe, od Rocka herectví nemůžete chtít, ten má charisma, a Gal Gadot se prostě umí otáčet), tak do svých rolí se hodí, není to tak, že by někdo z nich táhl film dolů. Scénář prostě doplácí na to, že načasování některých fórků nesedí a je divné, nemáte pocit, že tohle bylo maximum co šlo z námětu vymáčknout. Přesto pořád lehký nadprůměr. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Výborná oddechovka, u které jsem se bavil doslova královsky. Jak jinak, může přece dopadnout akční komedie s Dwaynem a Ryanem. Perfektní humor, slušná akce, příběh sice nic originálního nepřináší, naopak si bere od jiných filmů, ale vůbec mi to nevadilo a finále ve stylu Indiana Jonese, bylo skvělý. No, a jako třešnička na dortu, překrásná Gal Gadot. ()

Galerie (117)

Zajímavosti (39)

  • S rozpočtom 200 miliónov amerických dolárov sa jedná o zatiaľ najdrahší film od Netflixu. (ČSFD)
  • Když jsou oba hlavní aktéři uvězněni v ruském vězení, úlohu dozorců plní příslušníci OMON. Ve skutečnosti je OMON policejní jednotka k potlačování demonstrací a ne k hlídání vězňů ve vězení. (Pimburger)
  • Herec Dwayne Johnson nejenže ve filmu ztvárnil jednu z hlavních rolí, ale také film produkoval skrze svojí produkční společnost Seven Bucks Productions. (Brock)

Související novinky

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

Dungeons & Dragons se dočká i seriálu

12.01.2023

Již letos v kinech uvidíme filmovou adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons. Snímek Dungeons & Dragons: Čest zlodějů natočili John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Noční hra… (více)

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

Netflix oznámil pokračování filmu Gray Man

27.07.2022

Ačkoliv čísla sledovanosti nejnovějšího netflixovského „blockbusteru“ s cenovkou 200 milionů dolarů nejsou nikterak oslnivá, alespoň ne ve srovnání třeba s podobně laděným Red Notice, streamovací… (více)

Ctihodný občan se vrátí

Ctihodný občan se vrátí

22.05.2022

Thriller Ctihodný občan z roku 2009 se loni v prosinci stal třetím nejsledovanějším filmem na Netflixu za čerstvě vydaným blockbusterem Red Notice a dramatem se Sandrou Bullock (Nebezpečná rychlost)… (více)

Reklama

Reklama