Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Obsahy (16)

Jack Reacher: Nevracej se

Jack Reacher: Nevracej se (2016)

Jack Reacher (Tom Cruise) navštíví svou starou vojenskou základnu ve Virginii, kde je neočekávaně obviněn, že je zodpovědný za vraždu, která se na základně stala před 16 lety. Aby dokázal svou nevinu, rozjede Reacher vlastní vyšetřování, aby co nejdříve očistil své jméno a pověst.

Christmas Eve

Christmas Eve (2015)

Tato komedie vypráví příběh o šesti různých skupinách Newyorčanů, kteří uvíznou uvnitř výtahů přes noc a zrovna na Štědrý den. Nemohou nikam uniknout a ani s nikým komunikovat, přesto je nespojuje jen dlouhá noc ve výtahu.

Dáma v dodávce

Dáma v dodávce (2015)

V této komedii vznikne neočekávané přátelství mezi majitelem domu a již starší ženou (Maggie Smith), která přechodně žije ve svém autě zaparkovaném u jeho příjezdové cesty.

Cristiano Ronaldo: World at His Feet

Cristiano Ronaldo: World at His Feet (2014)

Další z mnoha dokumentů o Cristianu Ronaldovi, který patří mezi nejlepší světové fotbalisty. Snímek zobrazuje začátky jeho kariéry v Portugalsku, pozdější angažmá v Manchesteru United až po aktuální období v dresu Realu Madrid.

Les sebevrahů

Les sebevrahů (2016)

Vše začíná v tajemném japonském lese Aokigahara, kde se dějí nevysvětlitelné věci. Do lesa se vydává i mladá Američanka, která chce zjistit, kam se ztratila její sestra a proč dochází v tomto lese k záhadným úmrtím. Musí se mít na pozoru, protože toto místo není tak pusté, jak se zdá.

Golden Shoes

Golden Shoes (2014)

Osmiletý Christian Larou se chystá čelit největší výzvě svého života. Nadějný mladík je snílek, od útlého věku sní o tom, že se stane velkým fotbalistou jako je Cristiano Ronaldo. Ale nejprve musí překonat nemožné. Goldes shoes je film o lásce ke sportu, o mladíkovi, který hledá způsob, jak se vypořádat s šikanou a nesnášenlivostí.

Babylon A.D.

Babylon A.D. (2008)

Příběh se odehrává v blízké budoucnosti, která není pro lidi moc dobrá. Zkušený a trénovaný žoldák Thoorop (Vin Diesel) dostal velmi náročný úkol. Musí dopravit mladou dívku z Ruska do Kanady. Velmi brzy zjišťuje, že je dívka infikovaná geneticky vytvořeným virem, který by svým šířením mohl zavinit vyhynutí lidské rasy. V patách jim je vražedná sekta, která se před ničím nezastaví. Jak skončí dlouhá cesta plná útrap a nastražených pastí?

Růžový panter 2

Růžový panter 2 (2009)

Steve Martin se znovu vrací potírat zločin v roli Jacquese Clouseau. Ve druhém díle Růžového pantera to bude mít mnohem těžší, protože musí dopadnout lupiče, který se zaměřuje na slavná historická díla. Jelikož zloděj stále uniká, požádá o pomoc Clouseau další detektivy. Ti však nejsou zcela normální, a tak nebude o zábavu nouze. Režii dostal na starosti Harald Zward a ve filmu nebude chybět Jean Reno nebo John Cleese.

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám

Jak se zbavit přátel a zůstat úplně sám (2008)

V komedii How to Lose Friends & Alienate People nám předvedou své herecké kvality Meggan Fox (TRANSFORMERS), Gillian Anderson (Akta-X),Simon Pegg (MISSION: IMPOSIBLE III) nebo Kirsten Dunst (SPIDER-MANI). Sidney Young, který píše drzé bulvární plátky pro časopis Post Modern Review o známých osobnostech světa a jejich fanoušcích. Jednoho dne dostane nabídku psát pro bulvárnější deník, kde se mu naskytne příležitost ještě více se prohrabovat soukromým životem celebrit. Brzy zde pozná mladou umělkyni Sophii Maes, se kterou se později blíže seznámí. Navíc se zamiluje do půvabné kolegyně Alison. Po nějaké době ho tento způsob života přestává bavit a Sidney toho má až nad hlavu. Scénář vznikl podle skutečných životních událostí jednoho novináře a kritika Tobyho Younga.

Hellboy 2: Zlatá armáda

Hellboy 2: Zlatá armáda (2008)

Od režiséra Guillerma del Tora (BLADE 2, FAUNŮV LABYRINT) by k nám měl zavítat opět Hellboy. Tento comicsový ďáblík má nyní bojovat proti monstrům, které už nechtějí déle spát v podzemí a být v ústraní. Hellboy (Ron Perlman), Liz Sherman (Selma Blair) a vodní muž (Doug Jones) jejich úkolem bude bojovat proti stvůrám, která chtějí rozpoutat válku proti lidem. Trio hrdinů jim v tom musí zabránit za každou cenu!

Vetřelci vs. Predátor 2

Vetřelci vs. Predátor 2 (2007)

Dvě nejznámější monstra filmového světa zavítají na naši planetu. Vetřelci a Predátoři si to rozdají v malém venkovském městečku Gunnison kdesi v Coloradu, kde žije necelých šest tisíc obyvatel. Nikdo ve městě nemá ani potuchy, že se zde rozpoutá hrůzný boj o holý život. Vetřelci se chtějí nakrmit, Predátoři si přišli zalovit a proto počet obyvatel rapidně poklesne. Nesmíme zapomenout na americkou armádu, která má své rešení v podobě atomové pumy, která má vše zamést pod koberec. Bitva se odehraje na Zemi, ne ve vesmíru a jestli přežijí lovci, slizcí ještěři nebo snad lidé? To už bude záležet jenom na jejich schopnostech...

Slečna zamilovaná

Slečna zamilovaná (2009)

Jak už název této komedie vypovídá, děj se bude točit kolem Steva (Bradley Cooper), kterého neustále pronásleduje pomatená Mary Horowitzová (Sandra Bullock). Mary se do Steva zamilovala a věří, že on je ten pravý. Neustále mu je v patách, i když to není zrovna jednoduché, protože Steve pracuje jako kameraman pro CCN a je stále v pohybu. Zvítězí láska nebo práce?

Mrtvý bod

Mrtvý bod (2000)

V sibiřské jeskyni daleko od civilizace nalezne badatel Hunter a jeho půvabná dcera Nadia strašlivý vynález, který přináší jen smrt. Tento vynález zde ukryl srbský génius a vynálezce Nikola Tesla. Přístroj dokáže vyvolat exploze pomocí lidské mysli a šířením mozkových vln. Hunter chce vynález dopravit do civilizace, ale letadlo je během letu uneseno šíleným teroristou Beckem a cenný náklad je v ohrožení. Hunter však zachrání letadlo, které se později zřítí v horách Aljašky. Ti co přežijí musí dále bojovat s mrazem, lavinami a hladovým medvědem. Na pomoc jim jde Jason Ross, agent CIA, který má zachránit posádku a zabránit zneužití vynálezu.

Hvězdná brána: Archa pravdy

Hvězdná brána: Archa pravdy (2008)

Režisér Robert C. Cooper nám připravil dvouhodinové zakončení boje s Orii, kteří si chtějí podrobit naši galaxii. Oriové připravují poslední útok na Zemi, ve kterém se jim bude snažit zabránit SG-1. Tým bude vyslán do galaxie Oriů, aby zde odvrátila zkázu Země. Do naší galaxie se chystát přiletět Superbranou celá flotila Oriiských křižníků, které jsou plné věřících bojovníků. Tomin Valy manžel kontaktuje SG-1 a chce jim pomoci ukončit válku s Ori. Dříve slepě věřil v Ori, ale nyní je proti nim. Nechce dále pokračovat v "Křížové výpravě". Tomin se chce kontaktovat s odbojem proti Oriům - jedná se o podzemní hnutí. Chce najít "místo původu", tam by měla být nejspíše Archa ukryta, která jediná může ukončit válku s Ori. SG-1 je vyslána do galaxie Oriů, kde by měla svést poslední souboj!

Hedvábná cesta

Hedvábná cesta (2007)

V devatenáctém století se vydává mladý pašerák Herve Joncour na dlouhou cestu. Cestuje z Francie do exotického Japonska, kde má v plánu uzavřít velký obchod. Každodenní rutina se mění v nečekaný obrat. Herve se seznámí s místní kráskou, ikdyž si nerozumí a jejich kultůry jsou odlišné, přesto všechno se sblíží. Mladík se snaží svou lásku k Japonce co nejvíce tajit, ale jeho žena Helen už začíná něco tušit.

The Cookout

The Cookout (2004)

Todd Anderson si splnil sen, koupil si basketbalisty Nets z New Jersey za sumičku třiceti milionů dolarů. Todd chce oslavit dobrý nákup tím, že uspořádá rodinnou sešlost. Největší zkouška na něho teprve čeká, protože na barbecue pozve kde koho. Hráče, přátelé, obchodní partnery a sponzory a spostu dalších lídí. Této patálii neulehčí ani Toddova rodina, která mu pořádně zamotá hlavu. Jak asi šílená párty skončí?

V této bláznivé komedii uvidíme třeba Danny Glovera (SMRTONOSNÁ ZBRAŇ), Queen Latifah (SCARY MOVIE 3) nebo Jenifer Lewis (TROSEČNÍK).

Reklama