Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (9)

plakát

Simpsonovi - Bart vs. Itchy & Scratchy (2019) (epizoda) odpad!

BOŽE taková čačovina, Greningu tobě už žloutne mozek? Do všeho cpát, že ženy jsou lepší? Všude cítíte pach hnilobné kampaně ME TOO. Čím dál blbější díly. Ještě se mi nestalo, abych si pustil nějakou novou řadu vícekrát. Mám raději starší díly.

plakát

Grinch (2018) 

Co to má jako být? Dr. Seuss se musí obracet v hrobě. Hraný snímek z roku 2000 je vtipný, velkolepý, jedny z nejlepších kostýmů. Animovaný snímek, postrádá vtip, spádovost a hlavně všude protlačují debilní sexismus a feministické čačoviny! Starostou je žena, hlavní rodina nemá hlavu rodiny muže, ale udřenou, těžce pracující, ale nedajíc na sobě nic znát - ženu. A ta žena je podržte se samoživitelka. Bože i sociální věci cpou do animovaného filmu pro děti! Za chvíli udělají pokračování 103 dalmatínů a hlavními hrdiny, kteří budou vlastnit dalmatíny budou homosexuálové. Kde to žijeme? Hnus!!!!!! Řiďme se starými ověřeními předlohami. A dabing? Vypravěč, který má tenký hlásek ?Je neprůbojný a neosobitý. Ať Hádek jde do háje. A hlavní hlas Grinche? Dyk? Grinch musí být tvrdý, s jemným nakřápnutým hlasem.Bojím se, že ze záchodu vyskočí Dyk, všude protěžovaný průměrný umělec. Ať raději, jde dělat Krysaře. A ať , se už nevrací. Tak jsem se těšil na tento snímek , jsem zklamaný . V půlce jsem to přeskakoval. Tak zklamaný jsem nebyl od té doby, co jsem viděl ,, horor" Tiché místo!!!!

plakát

Tiché místo (2018) odpad!

A toto bylo co? Vykrádačka z filmu Mars útočí! Nuda, nuda, nuda, viděl jsem film Smrt ve tmě = slepý, teď jsem viděl film Tiché místo = hluchý a ještě mě chybí vidět film 2020 Smrtelná rychlost = vrach na vozíku. Mistr Sovák řekl ,, Za mého mládí se točily filmy pro lidi, teď se točí filmy pro peníze". Toto říkal v roce 1996. V té době to ještě šlo,ale teď?

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Jak někdo může tomuto snímku dát jenom *** a méně. Fascinuje mě,že lidí nechápou děj a podle nich je film zdlouhavý! A potom si čtěte,že snímek Čarodějnice je nejlepší horor 21. Stol. Teď by se člověk měl probudit,ale nejde to.... 2 Fantastických zvířat, je spádový snímek, s akcí od začátku, až do konce. Výborné herecké výkony. Pozoruhodné zápletky. A zjištění, že i v kouzelnickém světě jsou, špatné a pokleslé vlastnosti. Snímek pochopí fanoušek, který si dá 1+1 dohromady a výjde mu skvělý film. - A na závěr Voldemort je chladná, záporná postava,ale Grindelwald je lstivnější s nádechem sarkasmu a bezohlednosti.

plakát

Tomb Raider (2018) 

Jde vidět, že neumí obsadit do filmu herce, kteří umí hrát. Alicia byla špatná volba,ať si každý říká kdo co chce. Důvod tato herečka se hodí do bláznivých komedii, nebo seriálech, je vyčpělá, nezáživná,chladná. Toto jestli je Lara,ať mě bodnou kudlou do zad. Představuji si Laru jako Karima Adebibe. To je Lara. Jinak film průměrný.

plakát

Vražda v Orient expresu (2017) 

Jedna z nejlepších knih z péra velké ženy Agathy Christie, kdysi jednou velký herec Richard Harris označil za technicky výtečné, ale bohužel bezvýrazné herce McKellena, Kennetha Branagha a Dereka Jacobi . A měl pravdu. Kdyby Agatha, žila tak by byla nešťastná s kníru, z chování a výzoru Poirota. Největší Poirot byl a je David Suchet. Škoda tolik vyhozených peněz. Ale zase na druhou stranu, některé pasáže filmu byly úžasné, někteří herci byly senzační. Ale to bohužel nestačí. Škoda, jen ***

plakát

Forrest Gump (1994) 

Tento snímek je velmi zajimavý, ale dosti přeceňovaný. Forest Gump mě dosti připomíná bratra Pepina z Postřižin.

plakát

Sedm (1995) 

Tento snímek je napínavý od začátku, až do konce. Vrah je nejtemnější postavou v krimi, kterou znám. Sice snímek, končí velmi smutně,ale život je už takový.

plakát

Svět podle Daliborka (2017) odpad!

V dnešní době lze natočit cokoliv. Bohužel, ale na některé snímky se nadá dívat. Tohle se tíká i tohoto snímku.