Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (2 438)

plakát

Ad Astra (2019) 

Hmm fakt to není nic moc. Potěšila antihollywoodské finále a celkově civilnost filmu plus luxusní miniepizodky s gorilami a piráty, ale prostě možná to raději mělo být drsné béčko než mizerně odvedená snaha o novou Vesmírnou odyseu. Každopádně Jamese Graye nezatracovat a uvidíme co bude dál. Brad Pitt s gustem stárne.

plakát

Baby Driver (2017) 

Nejdospělejší a nejnormálnější Wright. Přitom úžasně přestřelené roztomilé béčko s perfektním finálním záporákem. Odporuji si? kdepááák ….

plakát

1492: Dobytí ráje (1992) 

Vangelis a skvělá kamera. JInak by šlo spíš o slabší Scottův kousek.

plakát

30 minut po půlnoci (2012) 

Jako jo, je to dobře natočený film a důležité téma, ale už to, milá Kathryn, stačilo. To, co jsi točila před léty kolem devadesátek bylo daleko zajímavější sledovat. I když poslední půlhodina velmi silná.

plakát

Nit z přízraků (2017) 

Vlastně velmi jednoduchý a nudný příběh, ale díky Andersonovi v lepší formě a excelentnímu DD-L tu máme opět filmovou událost. Téměř ...

plakát

Spectre (2015) 

Zajímavé Mexiko, úžasná titulková scéna, docela dost humoru …

plakát

Kosti a skalp (2015) 

I napodruhé dost dobrý kousek. Extrémně brutální, aniž by si přitom muselo pomáhat klasickými filmovými berličkami.Úplně všechno je proti pravidlům westernových/akčních/hororových žánrovek a krásně to jako anomálie funguje.

plakát

Letiště (1970) 

Ten film je fakt dobrej - možná ze začátku působí naivně (černá pasažérka důchodkyně, řešení vztahů), ale je perfektně promyšlený a dobře vygradovaný. Radost na tak žánrově čistý kousek koukat v době přestřihávaných digi spektáklů.