Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Gravitace

Gravitace (2013)

Neuvěřitelně působivý film. Vizuální nirvána se skvělým hudebním doprovodem. Co na tom, že příběh je jednoduchý. O tom to přece nebylo. Sandru mám rád, a i když v poslední době hraje podobné typy postarší více či méně potřeštěné "dívky", tak se na její filmy rád podívám. Kdyby měl být nosný příběh, tak by se film by se mohl jmenovat třeba Touha po životě a odehrávat se někde v džungli. Ale tady hraje hlavní roli vesmír a hraje ji dokonale. A divák má možnost si v první osobě prožít zážitek, který v něm ještě dlouho zůstane. Alfonso Cuaróne - klobouk dolů!

96 hodin

96 hodin (2008)

Liam Neeson je v roli muže bez slitování s únosci své dcery výborný. Svého hrdinu vyjádřil velmi přesvědčivě, ne jako nepřemožitelnou mlátičku, ale jako živou zbraň, kterou, když už je přinucena jednat, nejde zastavit. Film je už klasika v žánru "jeden proti všem za záchranu ohrožené dívky".

Pravdivé lži

Pravdivé lži (1994)

Tento film se neokouká. Když do znovu reprízují v televizi, tak se musím podívat na kousek i podesáté. Mix akce a humoru je výborný. A i když jsou akční scény na vysoké úrovni, v paměti zůstávají spíše ty humorné pasáže. A ten striptýz Jamie Lee Curtis...

Hvězdný prach

Hvězdný prach (2007)

Film, ke kterému se rád vracím. Fantasy se vším všudy. Humor, napětí, láska, dobrodružství, zlá čarodějnice a krásná dívka v nesnázích. Co více si přát. Celkově pohlazení po duši fanouška tohoto žánru.

Iron Sky

Iron Sky (2012)

Pokud se u tohoto filmu chcete dobře pobavit, tak ho vůbec neberte vážně. Finové vytvořili výborný koktejl z ingrediencí, které dohromady možná každému nesednou, ale fungují velmi dobře. Ať už prostředí skryté nacistické přípravky na Měsíci, jednotlivé hlavní postavy, vesmírná bitva (oj ty zepelíny!) a další přísady z filmu činí pastvu pro duši fantasy-scifi-steampunkového fanouška.