Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (515)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

Velkou chybou pro mě bylo čtení prvních recenzí - že jde o velkolepou epickou podóvanou. A to se mi ve výsledku nedostalo. Pořád jsem trpělivě čekala a nic. Nějak mě to po výpravné stránce minulo. Ale uznávám a vyzdvihuji herecké výkony a emoční hloubku hlavních postav stejně jako zobrazení mocenských a politických bojů. Ale jinak pro mě zatím stále top díl první….

plakát

Barbie (2023) 

Asi budu potřebovat lobotomii!!! Větší kravinu a blbost, která dehonestuje ženy, jsem neviděla! Jako tohle není pěkný a vůbec to není vtipný. Jediná hvězda za Margot, která ale opravdu vypadá v některých záběrech dost staře. Jinak jeto bezduché o ničem a reflektuje to pouze ubohost dnešní společnosti - chce se mi blejt!

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

Je mi líto, jsem opravdu zklamaná. Johna Wicka jsem milovala pro jeho realičnost a uvěřitelnost. Vlastně v prvních dvou dílech i pro nemjaký uvěřitelný příběh. Ale mám pocit že s přibývajícími díly se z něj stal superhrdina třídy Hulk který je nezastavitelný, nezabitelný a neprůstřelný. Nehledě na to že schytává rány ze všech stran, do toho je asi 10x poraženej autem, spadne minimálně 2x z výšky dobrých 15 metrů, vyskočí ze 4. patra dopadne na auto a pak se několikrát zkutálí ze schodů? Jako vážně!?!? A to prosím pěkně bez modřiny, odřeniny nebo aspon zlimených žeber nebo kosti, vždyť ani nepajdá. A vrcholem všeho pojde v závěru na tři kulky (jedna do ruky, druhá do ramene a třetí mu škrábne bok)! Zklamání Jedna hvězda za interiéry s exteriery, druhá za zajímavou brokovnicovou přestřelku natáčenou z dronu Další díly už prosím NE!

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Hodnotím pozitivně, technicky je to snímek TOP STROP. Cameron opravdu zase překonal sám sebe. Ano příběh je v zásadě to samé co v jedničce, ale tentokrát je tam zanesen prvek rodiny a to velice kvituji. Navíc snímek ve 3D ve vodním světě funguje velmi dobře - za mě naprostá spokojenost. Viděno v IMAXU přímo ve státě, kde tento úchvatný snímek vznikal - na Novém Zélandě ;) za to hvězda navíc (bylo to na mé narozeniny) 5*

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Nuda, mišmaš, chaos, trapný až žádný scénář, příběh nula. Snaha o hororový podtón. Sečteno podtrženo - snad už i filmy od DC mají nějakou duši (což je doooost smutné)

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Poctivé tři - za mě lepší než zamotaný a nepřehledný druhý díl. Já se bavila a chtěla se bavit - takže za mě splněno. Některé akce s donousaury a honičky ve městech přitažené za vlasy ale jinak si série zachovala jakousi důstojnost. První díl zůstává s klasickou dějovou linkou TOP a podle mého funguje nejlépe.

plakát

Thor: Láska jako hrom (2022) 

Marvel stále nenašel dno a naprosto nic mu není svaté! Jaké zklamání! Jedna hvězda za Chrise (miláčka) a druhá za bravůrního padoucha v podání Christiana Bale (klobouk dolů).

plakát

Top Gun: Maverick (2022) 

Z posledních slintů co chodí do kin je tento film skoro skvost! Akce a napětí udrženo a kupodivu ten film i celkem šlape. Za mě rozhodně spokojenost.

plakát

Black Widow (2021) 

Po zmrveném posledním dílu Avengers, Marvelu jaksi došel dech! Film bez nápadu, bez humoru, bez pořádného scénáře. Je to plitké je to nuda a akční scény jsou přitažené za vlasy. Ani na herecká esa se nedá spolehnout - ale není se čemu divit - film nemá scénář a ani příběh na kterém by se dalo cokoliv stavět. Z úcty k marvelu a k mnoha povedeným snímkům a seriálům dávám jen jednu hvězdu! Zklamání!

plakát

Duna (2021) 

Nářez - já byla nadšená. Herci super, výprava super. Vlastně jeden z mála snímků v poslední době, který je poctivej. Těším se na pokračování.