Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Jsem fanoušek Avengers, tak dávám palec nahoru. Nicméně, kamarád neznalý historie se chvílemi ztrácel a trvalo mi několik minut mu vysvětlit co se vlastně dělo. Kdo byl klaďas a kdo záporák.

plakát

Pátá vlna (2016) 

Chloë, Chloë, kam jsi to vlezla. Tolik výmyslů jsem už dlouho neviděl.

plakát

Kniha džunglí (2016) 

Klobouk dolů před zpracováním. Člověk měl pocit, že to hrají zvířata. Kipling by byl nadšený.

plakát

Ave, Caesar! (2016) 

Moc povyku pro nic. Zklamání :(

plakát

Bohové Egypta (2016) 

Naprosto zbytečný film. GB mě zklamal, asi rozhodovala výše honoráře.

plakát

Deadpool (2016) 

Po dlouhé době jiný (lepší) komiks. Ryan skvělý a už se těším na pokračování. *****

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Očekávání větší, než konečný výsledek. To je ale bohužel u všech prvních (???) dílů. Viz. 300 a pod. Dominantní postava filmu - Ceaser (skvělý Andy Serkis), nám opět připomněl, že rozdíl mezi lidmi a opicemi je minimální. Jak v dobrém, tak ve zlém (to především). Jason Clarke nebyl tak výrazný jak v prvním díle James Franco. Gary Oldman jako vysloužilý voják působil spíš komicky, možná si to měli s Jamesem prohodit. Jinak výprava a efekty skvělé. Příběh má nakročen k pokračování, snad bude mít producent dobrou ruku při výběru režiséra a hlavně herců.

plakát

Newyorská romance (2013) 

V sále jsem byl jediný muž a určitě nejstarší. První záběr na otrávenou KK mě opět utvrdil, že ji nemusím. Postupně se ale znormalizovala zbytek filmu jsem si užil. Mark zase nezklamal. Přesně takový, jak má být. Takřka bezdomovec, kterému všichni drží palce. Hailee opět ukazuje, jaký v ní dřímá talent. Hrála stejnou postavu jako ve Tři dny na zabití (možná by to chtělo přejmenovat na blití), ale nesrovnatelný výkon. Adam (M5) jako herec nic moc. Když začal zpívat, mnohem lepší. Nevím, kdo měl nápad mu dát vousy, ale vypadal jak blbec. Muzika ze začátku trochu jednotvárná. Jakmile se muzikanti přesunuly z klubu do ulic NY, jakoby mávnutím proutku, byla mnohem lepší. Scéna, kdy se natáčí poslední písnička na střeše s pozadím ESB, ta byla přímo kouzelná. Naštěstí, scenárista není Američan. Jinak by obě hlavní postavy logicky skončili v posteli. Napoprvé to zkazil kamarád a naštěstí to nevyšlo ani později. Kdo nečeká nic náročného a chce se pobavit, je Love Song ideální.