Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Fantasy

Oblíbené filmy (10)

Jak vycvičit draka

Jak vycvičit draka (2010)

Tady bych velice rád pogratuloval studiu DreamWorks za skvělou práci!! Opravdová poklona. Animáky mám opravdu velice rád a tento u mě vede na plné čáře! Možná tomu napomáhá i fakt, že jsem veliký fanda Vikingské mytologie a fantasty příběhů. Zde nám studio doslova naservírovalo obrovskou porci zábavy. Na začátku filmu kdy Škyťák básní o dracích jako jejich nepřítelích, kdy si může divák všimonout jak ví první poslední o dracích jak má vše nastudované a dokonale sepsané. Hned z počátku přijde první ironie osudu, divák čeká válečníka, hrdinu a on to je malí kluk(náčelníkův syn) který sbírá železo v kovárně, jež si nakonec svého draka ochočí. Důležité je také zmínit jak na všechno filmaři pohlížejí, na draka jako na mazlíčka kterého může mít každý a myslím si, že každý malí kluk nebo holka by chtěli mít svého dráčka.=)

Ledové království

Ledové království (2013)

První shlédnutí "pěkná pohádka", druhé shlédnutí " pěkné písně" atd, atd.... Pro mě opravdu krásná pohádka s dobrými efekty, nádhernými písněmi, skvělým Olafem a Svenem. Každé další shlédnutí mě v tom jen utvrzuje.Dále Český dabing u mě obstál na výbornou. Co víc si přát než dvě krásné princezny, sněhuláka, kouzla a šťastný konec=)

Jak vycvičit draka 2

Jak vycvičit draka 2 (2014)

K prvnímu příběhu mladého Škyťáka, není potřeba se vracet. Chvála na draka 1 byla více než na místě. Bude dvojka propadák či ne?! Otázka, která ve více než všech fanoušcích toho to filmu vzbudila veliké napětí a očekávání. Mě druhý díl nepřinesl o nic méně zábavy a popcornových scén, než ten první. Od první do poslední minuty jsem byl zainteresován do jednoduchého, zajímavého příběhu, který měl rychlí spád a mnoho zajímavých, i překvapivých scén. Jak vycvičit draka dva se důstojně zařazuje za jeho staršího brášku. Myslím si, že spousta rodin, bude řešit otázku a hádky svých malých ratolestí, jaký že to díl dráčka si vlastně dnes večer o pátku pustí.=) U mě 5/5*!