Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (10)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Odeberme tunu koksu, x - tisíc lehkých dam, vypípejme každé druhé slovo a máme docela dobrý námět na film. Třetí hvězda jen díky Leonardovi!

plakát

Jak vycvičit draka 2 (2014) 

K prvnímu příběhu mladého Škyťáka, není potřeba se vracet. Chvála na draka 1 byla více než na místě. Bude dvojka propadák či ne?! Otázka, která ve více než všech fanoušcích toho to filmu vzbudila veliké napětí a očekávání. Mě druhý díl nepřinesl o nic méně zábavy a popcornových scén, než ten první. Od první do poslední minuty jsem byl zainteresován do jednoduchého, zajímavého příběhu, který měl rychlí spád a mnoho zajímavých, i překvapivých scén. Jak vycvičit draka dva se důstojně zařazuje za jeho staršího brášku. Myslím si, že spousta rodin, bude řešit otázku a hádky svých malých ratolestí, jaký že to díl dráčka si vlastně dnes večer o pátku pustí.=) U mě 5/5*!

plakát

Tarzan (1999) 

Bláznivej slon, šáhlá opice, vtipnej doktůrek, proč ne. Pěkně pojatá, emociální pohádka s napětím a i docela pěknými zvraty.

plakát

Pocahontas (1995) 

Dvě hvězdy reálně, ta třetí je za Meeko. Pěkná pohádka, ale nic zvláštní mě na ní nenadchlo.

plakát

Ledové království (2013) 

První shlédnutí "pěkná pohádka", druhé shlédnutí " pěkné písně" atd, atd.... Pro mě opravdu krásná pohádka s dobrými efekty, nádhernými písněmi, skvělým Olafem a Svenem. Každé další shlédnutí mě v tom jen utvrzuje.Dále Český dabing u mě obstál na výbornou. Co víc si přát než dvě krásné princezny, sněhuláka, kouzla a šťastný konec=)

plakát

Z pekla (2001) 

V hlavní roli Johnny Depp. Záruka kvality? Asi těžko!! Možná v první polovině filmu kdy se dva detektivové snaží vyřešit případ tajemného Jacka Rozparovače, který vraždí Londýnské pouliční ženy. Ve filmu mě snad i na chvilku zachvátilo tajemno, kdy se docela dobře vystihlo temno Londýnských uliček. To se ovšem vše pokazilo scénou, kdy nám nenápadnou(možná, že až ne tak nenápadnou, můžeme mluvit i o záměrnou) chybou v polovině filmu odhalí vraha. Vše tím pádem jde do kopru. Film už ani nezachrání milostný románek mezi hlavními postavami a konečné rozuzlení které končí jak jinak než ne příliš vesele. Ve snímku se dále objevuje pro mě již ohraná transorbitální lobotomie a jacísi mecenáši, kteří to vše ze shora řídí. Pro mě docela pod průměrný snímek.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Tady bych velice rád pogratuloval studiu DreamWorks za skvělou práci!! Opravdová poklona. Animáky mám opravdu velice rád a tento u mě vede na plné čáře! Možná tomu napomáhá i fakt, že jsem veliký fanda Vikingské mytologie a fantasty příběhů. Zde nám studio doslova naservírovalo obrovskou porci zábavy. Na začátku filmu kdy Škyťák básní o dracích jako jejich nepřítelích, kdy si může divák všimonout jak ví první poslední o dracích jak má vše nastudované a dokonale sepsané. Hned z počátku přijde první ironie osudu, divák čeká válečníka, hrdinu a on to je malí kluk(náčelníkův syn) který sbírá železo v kovárně, jež si nakonec svého draka ochočí. Důležité je také zmínit jak na všechno filmaři pohlížejí, na draka jako na mazlíčka kterého může mít každý a myslím si, že každý malí kluk nebo holka by chtěli mít svého dráčka.=)

plakát

Škola rocku (2003) 

Nejen tento film nám dokazuje, že téma ze školních lavic, jsou pořád zábavná! Jack Black, v roli cobi příhodného falešného učitele na základní škole, se zprvu nudí a takzvaně přežívá co to jen de, aby si přivydělal nějaký ten dolar Vše se mění co zaslechne svou přidělenou třídu na hodině hudební výchovy.V mžiku mu v hlavě probíhá plán a začíná ta pravá show kdy z patrně nenápadných dětí dokáže udělat skvělé muzikanty a dobrou rockovou kapelu. Kterou po sléze přihlasí do rockové soutěže. Samozřejmě že přijde potíž v podobě Jackova tajemství o tom, že není praví učitel, ale co by to bylo za americký film, kdyby neskončil, jak jinak než happy endem. Myslím si, že tento film je ideální odpočinkoví film k rodinnému večeru, neurazí dospělé ani děti.=)

plakát

Lidská stonožka (2009) odpad!

Spousta lidí, tak i já se někdy chce u filmu bát, či znechucovat, tisknout se k polštáři a schovávat pod peřinu. Tak to přesně u tohoto filmu nehledejte. Nějaký pomatený Doktor si usmyslím, že udělá obludné monstrum z několika sešitých lidí v rádoby stonožce. Když pomineme těch několik nedomyšlených ne zrovna malých detailů jako například, že by pan doktor sotva uzvedl toho stokilového řidiče kamionu, či že by se ty chirurgicky přesné spoje mezi lidmi asi sotva udrželi tak pevně. Na konec mě dostala doktorova diagnóza kdy si pomocí stetoskopu poslechne "pacientky" břicho a jeho diagnóza zní "je nemocná" , tak toto mě opravdu odrovnalo. Shrnuto jednou větou: Odpad, který divákovi nepřinese pěknou podívanou ani chuť k jídlu.

plakát

Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba (1999) 

Jakožto nová "mladá" generace a fanoušek Star Wars, jsem viděl tuto ságu od 1-6. První díl mne velice pohltil a už od začátku jsem hltal první a poslední minuty. Velmi mě zaujalo úžasné jediovské mečíkování v závěrečné bitvě Obivana s Jinem proti Darth Mallovi. Nebo krásné vystižení závodu na kluzácích. Na filmu mě malinko mrzela složitost politiky děje s jakou Lucas přišel a nepochopení postavy Jar Jar Binkse. Hned v úvodu do nás pálí několik pojmů a dojmů, které mohou diváka odradit a znechutit mu začátek filmu, ovšem když se dostaneme přes tuto pasáž tak nám naservíruje opravdu kvalitní porci zábavy a vizuálních efektů. Pro mě je Star Wars I nejlepší epizodou.