Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (401)

plakát

DVTV (2014) (pořad) odpad!

Mediokracie v akci- bývalí novináři z české televize útočí na politiky, kteří mají jiný názor. Inkvizitorské metody (nasadí slovní švédskou botu a utahují ji neoblíbenému politikovi neustálým napadáním,podprahovými nevyřčenými dehonestujícími náznaky a třeba tím, že Drtinová některé věci nezná a neorientuje se v daném tématu, diváci bohužel někdy také a z toho se těší manipulace DVTV) negativní manipulace, neustálé skákání do řeči zvláště paní Drtinové a Emmy Smetana. Vzpomněl jsem si na Kunderu- novinařina, zvláště interview- to je výkon moci ze strany tázajícího novináře. Každý přece ví, že je jedna pravda- pravda České televize.

plakát

Fantomas (1964) 

* za vynikajícího Jeana Marais a za hudbu

plakát

Četník v New Yorku (1965) odpad!

Když je vám asi 7 - 10 let jsou Četníci skvělá čurina,to ani nemluvím o Fantomasovi. Problémy nastávají s rostoucím věkem. Ale na obranu Louis de Funése musím říct, že Fantomas je u mně o * výš proti Četníkům

plakát

Jimi Hendrix at Woodstock (1992) 

Mým nejoblíbenějším muzikantem na Woodstocku je právě ohnivá kytara Jimiho Hendrixe.

plakát

Tělesné vztahy (1971) 

Pěkný psychologický film o vztazích, ale Malé životní etudy s Nicholsonem byly lepší

plakát

Bezstarostná jízda (1969) 

Výborný popis hippies komunity, deziluze a pád z hippie alternativního života. Zůstala jen muzika. Jimi Hendrix- If six was nine

plakát

Otázky Václava Moravce (2004) (pořad) odpad!

To nejsou otázky, to je manipulativní návod, jak správně myslet podle pana Moravce. Pan Moravec ukazuje v jakém žije veřejnoprávním skleníku. V každém pořadu je vidět, kdo jsou jeho favorité a koho nemá rád, tomuto ideologickému nepříteli to dá řádně sežrat. Názorové oponenty kárá jako učitel ve škole, zkouší je, opravuje, dává jim najevo svou veřejnoprávní moc. A naznačuje, že v budoucnu by se s ním v politice dalo počítat, že by měl zájem. Podle kodexu ČT se tomu říká vyvážené a objektivní vysílání. Pokud ovšem berete Českou televizi ne jako nezávislého moderátora, ale jako dalšího zástupce určitých politických konvenčních mainstreamových názorů. V posledním pořadu jsem se dozvěděl, že Václav Moravec byl povýšen na nejvyššího soudce, vytváří nejen správný názor, ale za co má kdo nést názorovou odpovědnost. A jak se bude mluvit u vás doma ?

plakát

Věc (1982) 

Podobná ptákovina jako série Vetřelec, záplava slizu, pavoučích noh a podivných mutací. * Za začátek filmu, hudbu a občasnou hezkou hororovou atmosféru. Takové Psycho od Hitchcocka to je jiná.

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Láska k filmu v každém detailu. Donedávna jsem si to myslel o Hanebných panchartech, ale musím změnit názor- Tenkrát v Hollywoodu je nejlepší Tarantinův film. Po shlédnutí tohoto snímku nechápu jak Tarantino mohl natočit něco tak příšerného jako je Auto zabiják a co udělal Kurtu Russellovi ! Těším se na DVD edici Hollywoodu, ale v kině je tento biják samozřejmě nejlepší už pro tu cinofilii.

plakát

Ad Astra (2019) 

Krásná práce, režisérův oblíbený film je zřejmě 2001: Vesmírná odysea