Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Kostlivec (2023) 

Byl jsem na tom dnes v kině a musím říct, že film se mi dost líbil. Přišlo mi, že se pořád něco dělo a film měl tak spád. Chápu, že někomu můžou vadit otřepané scény, které se poslední dobou objevují v každém třetím hororu, ale vymyslet něco nového, čím lidi děsit, není už tak snadné. Od úvodní scény nám byla naservírována skutečnost, že ani malé děti nezůstanou škodný. Děsivé monstrum vypadalo opravdu děsivě a ve filmu se objevilo opravdu hodněkrát. Člověk během sledování neustále koukal, kde se objeví ty jeho oči. Lekaček nebylo tolik, ale byly a celkem dobře zvládnuté. Jestliže se jedná o předlohu Stephana Kinga, tak se to zvládlo moc dobře. Mlaďounká Vivien Lyra Blair nám ukázala, že se z ní může stát výborná herečka.

plakát

Vikingové - Opona padá (2020) (epizoda) 

Skvělý konec = Ubbe a Floki ... Dostačující konec = Ivar a Hvitserk ... hodně špatný konec = Kattegate. To jak dopadl Kattegate bylo hodně špatný. Ingrid, která téměř nikoho nezajímala, získala trůn. To už tam měli nechat aspoň tu Gunnhild.

plakát

Archiv (2020) 

Velice ohraný příběh, který byl celkem dobře pojatý. Slabší scifi, avšak pořád velice uspokojivé. Trošku jsem nepochopil proč v té posteli na ní tak vyjel. Konec celkem zmatečný, ale ušlo to.

plakát

Greenland: Poslední úkryt (2020) 

Za mě jednoznačně nejlepší katastrofický film roku 2020. Perfektní herecké obsazení.

plakát

Klaus (2019) 

Pohádka opravdu skvělá. Nejsem ten typ co by koukal pořád na vánoční animované pohádky, ale tuhle si pustím za měsíc klidně ještě jednou. Trošku se bojím co to vyvolá u dětí v USA, které věří na létající soby a na to, že Santa chodí komínem, protože tady se jim ukáže, že to tak vlastně není. :D Každopádně za mě pohádka roku :)

plakát

The Horde (2016) 

Hory mají oči s hlavním hrdinou alias Rambo. Nevím co k tomu napsat. Jednou se na to podívat úplně stačí. 1 hvězdička za film, druhá za Sydney a třetí za Tiffany. :D

plakát

The Faith of Anna Waters (2016) 

Byl to ten jeden z lepších horších hororů. Je to sice už dost ohrané, pořád dokola nějaký mýtický démon, který nejčastěji posedne malou holčičku. Skoro vždycky se jedná o nějaký barák mimo civilizaci s nějakou tou historií. Nicméně film sám o sobě nebyl zas tak špatný, občas tam pěkná lekací scéna byla a hlavně sympatická herečka co by Elizabeth Rice, která tomu filmu místo dvou hvězdička přidala ještě třetí.

plakát

Rozkaz zabíjet (2016) 

Nechápu tolik negativních komentářů. Byl to sice jednoduchý děj, přišlo mi, že to rychle uteklo, ale neskutečně jsem byl do toho zažraný. Je sice pravda, že tenhle film měl dost prvků z jiných filmů, ale to mi vůbec nevadilo. Tenhle druh filmů mám opravdu rád a vůbec bych se nezlobil, kdyby chtěli natočit druhý díl. Skvělé obsazení herců a dobrá myšlenka děje. Možná tu budu jediným kdo dá 5 hvězdiček, ale když se člověk baví a film ho vtáhne do děje, tak to prostě ani jinak nejde.