Reklama

Reklama

The Faith of Anna Waters

  • USA The Offering
Trailer 1

Obsahy(1)

Jaimie je mladá úspešná reportérka, ktorá musí odcestovať z rodnej krajiny do Singapuru, aby prešetrila záhadnú smrť svojej milovanej sestry. Keď zhliadne pomerne zvrátený videozáznam, akým bizarným spôsobom sa pripravila o život, nedáva jej to žiadny zmysel. Následné zistenie, že jej strata života súvisí z viacerými úmrtiami, ju ešte viac povzbudí k pátraniu po pravde. V spolupráci so sestriným manželom ju však čaká nerovný súboj s temnými silami, ktoré môže zastaviť len za pomoci novej technológie. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá žena obdrží správu o tom, že jej sestra žijúca v Singapure prišla o život. Nasadne na prvý let, ktorý letí týmto smerom, pretože neverí, že jej mladá sestra s malou dcérou naozaj zomrela. Po príchode však zisťuje, že správy boli pravdivé a musí pochovať svoju sestru. V okolí miesta smrti jej sestry sa však začína objavovať mnoho záhadných úmrtí, ktoré spája zvláštny symbol. Zdá sa, že v Singapure bude musieť vyriešiť ešte vela problémov predtým, než pochová svoju milovanú sestru. - Ani neviem, prečo som sa tomuto hororu vyhol v deň kedy vyšiel, keď ho mám napísaný v mojom zozname. Bol som zvedavý na horor zo Singapuru, aj keď s USA produkciou a musím uznať, že The Offering je ako snaživá béčková ducharina velmi kvalitným projektom. Síce neponúka mnoho nových nápadov, ale v použitom prostredí s podporou zaujímavej mytológie a kopou náboženských liniek funguje zaujímavo. Pôsobivé je aj pridanie informačných technológií. Neboli použité ako zdroj na boj proti zlu, ale boli jedným zo zdrojov zla. Celé to mohlo dopadnúť ešte lepšie, keby tvorcovia pracovali viac s hudbou, pretože tie tiché pasáže sa mi zdali velmi naťahované. Taktiež mohli vymeniť herečku v detskej úlohe, keďže kontrast medzi pôvabnou herečkou v hlavnej úlohe a tým nechutným dievčaťom bol obrovský. Nechcem ju vidieť keď vyrastie. Pre menej skúsených hororových fanúšikov by som tento horor odporúčal, ale pre skúsenejších ludí v tejto oblasti neprináša nič nové alebo prekvapivé. + herec z Ouija ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Jako jediný premiantový hororový expert zde, bylo otázkou času kdy tento film podrobím své tajné a proslulé expertíze. A tak sem ten film podrobil své speciální expertíze, a byl sem nemilosrdný jako pán bůh neboli bůh, který zde ve filmu také je. A ti kněží byli tak moc zasvěcení své víře, že nepostřehli jak moc je tenhle film špatný. Já sem však prozřel a se svými přítelkyněmi - modelkami co mně živí, zatímco já se flákám, jsme shlédli tento horor. A je to špatný hororový film, film postrádá jakoukoliv atmosféru, hrdinka byť sympatická jako pařez, mi byla krajně nesympatická asi to bylo tím, že měla hlavní roli. Hlavní nesympatická hrdinka - Elizabeth Rice byla dezorientovaná, chovala se iracionálně a nezpůsobile, zbytek postav mají sice záblesk inteligence, ale pak to zabijí debilní větou. Příběh ten tady ani nebyl postavy chodí, mluví, sedí a mluví, stojí a nemluví, leží a mluví a vrchol je že stojí a koukají do dalekohledu. To o čem mluví je nezajímavé a nepodstatné. Z toho filtru co byl na kameře mně bolely oči, násilí zde sice je, ale je takové nehezké a špinavé, to neni pochvala. Ano masky a nějaké ty efekty, sou sice hezké, ale ty film nezachrání. Takže výsledek je jasný, odpad jak vyšitý, to říkám já největší hororový expert, odborník, specialista, znalec, guru, platinový člen hororového klubu........divné je že v něm sem stále jenom já, no chyba bude ve vás !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo a v brzké době hodlám natočit největší hororový film, který smete všechny horory co sou na světě, to říkám já hororový expert, specialista..................a dál to znáte sami. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Podľa môjho názoru je veľmi zle ak pri horore človek zíva. To mali na svedomí predovšetkým takmer nulová strašidelnosť a šedivá obsahová stránka, často zachádzajúca do akejsi trápnej paródie na mytologický horor a exorcizmus. Navyše s debilným pointovým základom "Babylonskej veže". Jediné čo ako-tak potešilo bola pekná kamera a herečka v hlavnej úlohe. 40/100 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tong si zřejmě řekl, že když už bude poslouchat kecy o neoriginalitě, tak ať to stojí za to a rozhodl se v jednom filmu zrecyklovat duchařinu, strašidelný dům, vymítačsko-posedlý žánr a navrch přidal něco z té Bible, aby se neřeklo. A na mě to fungovalo. Atmosféra byla slušná, bubáci ušli, párkrát jsem se echtovně lekl a když se nad tím člověk zamyslí, tak samotný nápad s Babylónskou věží nebyl vůbec špatný. Na Elizabeth Rice v hlavní roli se dobře koukalo a tak jediný problém jsem měl s představitelkou Katie, která byla nesympatickým frackovitým jelitem a trochu mi vadil občasný televizní look. No ale to se dalo překousnout a celkový dojem tak zůstal překvapivě dobrý. 70% ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že ma tento horor dostal na kolená, ale určité kvality mal a preto musím oponovať tunajšiemu hodnoteniu, za mňa by to bolo aspoň takých slušných 60%. Čo by som u väčšiny filmov považoval za mínus, pri The Offering musím vyzdvihnúť ako veľký klad. Sršala z neho totiž jasná béčkovosť a miestami až príliš jednoduché, amatérske poňatie a to ako keby dodávalo na autentickosti a hutnej atmosfére. Pravdupovediac som sa celkom dobre bavil a dokonca som aj s miernym napätím vyčkával, ako sa celý snímok vlastne skončí. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama