Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (237)

plakát

Návrat oživlých mrtvol (1985) 

Vtipně pojatý horor, který je už klasikou. Nejčastěji požívané slovo ve filmu je "mozky" a interview s jednou mrtvolou objasňuje i to, proč si na nich tak s chutí pomlaskávají. Zombíci jsou na tolik cool, že jim nedělá problém objednat si čerstvý příděl mozků, jakoby to byla pizza s dovážkou až do domu...tedy k hřbitovu.

plakát

Noční incident (2011) 

Čím to, že se tam skoro všichni chovají jako blázni a jen pacienti jsou normální? Léčebna, plná psychopatických deviantů, je střežena jen čtyřmi neschopnými členy ostrahy, kteří sice svůj intelekt dokazují tím, že umí číst písmenka v knize, nebo jí alespoň dokáží držet správně a ne vzhůru nohama, ale jinak nezvládnou nic než mlít pantem. Vzhledem k prostředí se z toho dalo vytěžit mnohem víc, ale pak přišla jen řada nesmyslných scén a bláznivý konec, ale také co čekat od filmu ze cvokárny.

plakát

Noc žraloka 3D (2011) 

To by mě zajímalo, co těm amíkům přidávají do hambáčů, že jsou pak všichni chlapi tak svalnatí a ženský takové rajdy. Já když přijdu k nám na koupák, tak je to tam samý chlupatý hrudník a těla alá Michelin, a o tom, jak vypadají chlapi, se raději nebudu ani zmiňovat. Rovněž by mě zajímalo, jak dlouho trvalo maskérům, než všechny ty gumové vrčící žraloky nafoukli. Největší záhadou pro mě ale je, jak mohl žralok, jehož rychlost se pohybuje kolem 19 km/h, když nepočítám žraloka Mako, držet rychlost s motorovým člunem nebo vodním skútrem. Příběh nebyl tak zlý, ale ti žraloci prostě tomu ubírali na verohodnosti.

plakát

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie (2013) 

Také vidíte mrtvé lidi a nevíte, co s tím? Tak přestaňte pracovat v márnici nebo pohřebním ústavu a uleví se vám. Ale teď k filmu. Je to podle skutečné události, tak si říkám, že ta rodina musela být pěkně zkouřená, a jestli v Georgii nesehnali nic lepšího, než lupeny z kukuřice, nebo bavlnu, tak se nedivím, že měli takovou schízu. Podle mě je to příběh nezodpovědných rodičů, kteří nedávají pozor na své dítě a pak se to snaží zakrýt smyšlenými historkami o bubácích, které ve filmu zastoupil komparz hekající a běhající po lese. Občas se objevilo nějaké to bubu nebo baf, či o level strašidelnější hůůů, ale na kvalitu jedničky to nedosáhlo.

plakát

Hrůza v Connecticutu (2009) 

Film je prý podle skutečné události. Proč ne. Věřím tomu, že se někdo přestěhoval do nového domu. Znám i pár lidí, co se někam přestěhovali, takže ten příběh je uvěřitelný. Tolik k části podle skutečné události. Pak je tu ta duchařská, kde neustále bouchají dveře a občas se pohybují záclony a to mají na starosti...DUCHOVÉ!!! U nás doma tomu říkáme průvan. Stačí zavřít venkovní dveře nebo utěsnit okna a ušetříte za exorcistu. A že hlavní představitel vidí divné lidi bude asi tím, že moc hulí...a nebo málo. Jinak ale celkem slušná duchařina, tak zítra kouknu na dvojku.

plakát

Smlouva s ďáblem (2000) 

Asi se budu trochu rouhat, ale pokud Ďábel vypadá takhle, tak adios Bože, jdu raději do pekla. Také co v ráji, kde jsou samí pobožní. V pekle je teplo, mariáš, pořád plné kotle, nekončící pařby se zvrhlými holkami...No nechal jsem se trochu unést, ale teď abych se raději vrátil k filmu - po prvním přání jsou výsledky těch dalších už předvídatelné. Některé scény sice pobaví, ale jako celek je to pro mě průměr.

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Parta mladých lidí se vydá po stopě ztraceného filmu. Jeden je protivný, druhý hloupý a třetí je také americký teenager. Námět filmu je sice zajímavý, ale po slibném začátku se z toho stane jen další vyvražďovačka děcek, kde žádný z herců nijak výrazněji nevyniká. Jinak filmy s teenagery už začínají být ohrané, tak by mohli udělat volné pokračování, ale tentokrát z jiného prostředí. Mohlo by se to jmenovat "Spoďáry zalité močí" a odehrávalo by se to v důchoďáku. Jediné, a to velké plus ve filmu bych dal babyfacovi, kterého kdybych potkal v lese, tak si od něj půjčím krumpáč a strachy bych se s ním raději sám umlátil dřív, než mě dostane on. Mělo to velký potenciál, ale herci to tak nějak zabili.

plakát

Chuckyho kletba (2013) 

Příbalový leták: Klasická panenka Chucky je ideálním dárkem pro malé holčičky, které už k smrti nudí jejich rodina. Panenka je vybavena řadou funkcí, určených k destrukci lidí v okolí. Vybrat si můžete z několika druhů smrti jako ubodání, zabití elektrickým proudem či otrava jedem na krysy. Rovněž je vybavena hlasovým čipem s řadou roztomilých frází jako "teď chcípneš ku.vo", "drž hubu do prd..e" nebo "všichni umřete..bude z vás cákat krev jak z prasete". S panenkou si tak celá vaše rodina užije spoustu legrace, doslova se potrháte smíchy, a v případě, že bude hračka usilovat o život právě vám, chovejte se podle přibaleného instruktážního videa, nazvaného "Chuckyho kletba", tzn., nebraňte se, nechte se v klidu rozsekat jako ovce určené na porážku, přece nezkazíte zábavu. Upozornění: V žádném případě nekupujte napodobeniny těchto panenek na vietnamských tržnicích, protože by mohly obsahovat nebezpečné ftaláty a jiné látky, škodící vašemu organismu. V případě poruchy originální panenky po záruční době, což je vždycky, tuto nevyhazujte do směsného odpadu, protože by vás přišla sejmou, ale recyklujte.

plakát

Krvavá Mary (2006) 

I Mary má své dny, proto se jí říká Krvavá Mary! To pak někde leze a dloube lidem oči. Nejdříve ale musíte předstoupit před zrcadlo a říct "Zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě..." počkat, to je jiná pohádka, tady musíte říct "Věřím v Krvavou Mary". No já věřím v Ježíška, tomu, že děti nosí čáp, ale v Krvavou Mary opravdu nevěřím, taková blbost, nejsem přece malé děcko. No úplný odpad to nebyl, ale na to, že to bylo natočené v roce 2006 a ne v osmdesátých letech, a že se to odehrává v prostředí psychiatrické léčebny, tak z toho mohl rejža dostat daleko víc. V průběhu natáčení už asi tušil, že to za moc stát nebude, tak tam všechny herečky nechal pobíhat nahé, aby si to alespoň užil. Nudný film ale ani prsa nezachrání.

plakát

Poznáš, až to přijde? (2010) 

Komentáře píši až po zhlédnutí filmu, ale tady klidně udělám výjimku, protože se už asi nic překvapivého nestane, maximálně se Reese už po miliónté někam přestěhuje. Jo, byla by to super komedie, kdyby se změnil scénář, režisér, zápletka, přidaly se komediální prvky a pár dalších věcí. Takhle to byla fakt nuda, a jediné, co mě tam trochu bavilo, byl vrátný. Ten mohl klidně dostat více prostoru...asi tak 110 minut a zbytek by zabraly titulky.