Reklama

Reklama

Lise se zhroutil svět. Po letech dřiny a tvrdého tréninku neprošla výběrem a byla vyřazena z národního softballového týmu. Schází se s profesionálním baseballistou Mattym a není si jistá, kam jejich vztah směřuje. Lisa má pocit, že by si měla najít partnera mimo sportovní okruh. Tak jí kamarádka domluví schůzku naslepo s obchodníkem Georgem, jehož složitý vztah s otcem se ještě více zkomplikuje poté, co je obviněn z finančního zločinu, přestože nic neudělal. Rande Lisy a George probíhá v neveselé náladě, on je z obvinění vystresovaný a ona je zdrcená náhlým koncem své sportovní kariéry. George ví, že neudělal nejlepší dojem, a zdráhá se ji pozvat na další schůzku. Lisa zase nepředpokládá, že by se jejich setkání mělo dál rozvíjet, a raději hledá útěchu u Mattyho. Když pak Matty navrhne, aby se k němu nastěhovala, souhlasí. Jednoho dne se George s Lisou potkají ve výtahu a on se omlouvá za své chování na jejich nedávné schůzce. Pomůže jí s nákupem domů, když dorazí Matty, tak udělá scénu, že Lisa pozvala George bez jeho svolení do bytu. Dívka si uvědomí, že se v něm spletla a okamžitě odchází... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (272)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ona je v háji, On je v hajzlu a přes různý peripetie nakonec skončí spolu. Šablona jak vyšitá a proto nechápu, proč je to natahovaný na dvě hodiny. Filmaři pak musí hloupě kombinovat, což se odráží zejména u Ruddovy postavy. Nicméně právě Paul Rudd a Reese Witherspoon tahají celý film alespoň na průměr, protože jako pár působí sympaticky. Naopak Owen Wilson a jedno z hlavních lákadel, Jack Nicholson, filmu příliš nepomáhají. No chtěl jsem nějaký romkom na odreagování a toho se mi dostalo, ale přeci jen mohlo být lépe. 50% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Poznám, keď na mňa príde únava a zo 121 min. sa stane kulevrúca sračka aj keď s celkom príjemným obsadením... Ako viem? hej, neviem, prečo sa takéto srdco pučiace, slzo duniace "snímky" točia. Deti v Afrike nemajú čo piť... heeej piť, nie to ešte jesť, hróózne a tam nejaká pravá blondýna väzme za toto honorár, no hrozné... kam ten svet speje, nešššejse. Toš nudil som sa aa neviem, čo som mal práve tuna postrehnúť, stratený niekde v 15 min. 3/10 ()

Reklama

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo trochu divný a hlavně hrozně uječený, téměř jako by to točil Woody, proti němuž nic nemám, ale jeho styl na mě občas takhle působí. Tento film mi rozhodně nic nedal, jenom přemýšlím o co v něm vlastně šlo.. Reese přelétávala mezi dvěma muži jako včelička opilujíc květy. Víc jsem si z toho děje nezapamatovala. To asi o něčem svědčí ;). ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Víc sterilní film bez nápadu, akce a jakékoliv jiskry jsem už dlouho neviděl. A hlavně mi tam přišli všichni úplně tupí, či snad mentálně retardovaní. Naráželi snad na problematiku profesionálních sportovců? Promiskuity? Jardu Jágra? Ať už měl vyvolat příběh tragédů v divákovi jakékoliv pocity, já byl naprosto stoicky odloučený od všeho, co se tam dělo. Kdyby alespoň scénář nebyl naprosto jasný a předvídatelný. Mám nutkavý pocit, že i kdyby to bylo v čínštině, mělo by to na mne stejný dopad. Ubohý výkon. 40% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

hodně neuspořádané,prakticky nevtipné a hlavně naprosto přestřelené co do stopáže.2 hodinové komedie za normálních okolností nejsou problém,ale v tomto případě si tvůrci hodně zahrávají s divákovou trpělivostí.Jediným plusem tak budiž herecké obsazení,které je celkově hodně příjemné a je velká škoda,že je de-facto nevyužité...40% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Lisa (Reese Witherspoon) má na sebe dres Washington Nationals s číslom 33 na chrbte. V čase, keď tento film vyšiel, nebol žiadny člen tímu Nationals, ktorý by mal toto číslo. Až v roku 2012 sa Edwin Jackson stal prvým hráčom Washington Nationals, ktorý ho získal. (Arsenal83)
  • Kathryn Hahn - ktorá vo filme hrá tehotnú postavu - bola tehotná aj v skutočnom živote. (Arsenal83)

Související novinky

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

Z Jacka Nicholsona bude Toni Erdmann

08.02.2017

Snad žádná festivalovka se letos neřešila tolik jako Toni Erdmann. Německo-rakouská dramedie sice vydělala jen půl milionu dolarů, málem ale vyhrála Zlatý glóbus pro nejlepší cizojazyčný film (v… (více)

Reklama

Reklama