Reklama

Reklama

Hrůza v Connecticutu 2: Duch Georgie

  • USA The Haunting in Connecticut 2: Ghosts of Georgia (více)
Trailer

VOD (1)

Mladá rodina se přestěhuje do historického domu v Georgii, aby se následně všichni její členové bolestně přesvědčili, že nejsou jeho jedinými obyvateli. Velmi záhy se ocitají uprostřed děsivého tajemství, svědčícího o přítomnosti zla, připraveného odstranit každého, kdo se mu připlete do cesty. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer

Recenze (154)

Asmodin 

všechny recenze uživatele

Neuškodilo by míň zvukových efektů, celé mi to přišlo přeplácané. No ale za Ch. M. Murraye, happyend a docela dobrý příběh ***. Vůbec se mi na tom filmu nelíbí některé nudné pasáže, které tu jsou jenom proto aby zaplácly díru, nebo ty přehnaně akční a nelogické scény (SPOILER zapadnu do díry... no a co? nechám to bejt, ať si užijí i jiní.) ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Niektorí ľudia, ktorí prídu na svet s plodovou blanou bývajú obdarený mimoriadnymi schopnosťami počuť či vidieť veci ktoré sú pre iných záhadou. Lisa je jedným z nich. Snaží sa ich však potlačiť liekmi. Nakoľko sa jej to nedarí, ďalším krokom je zmena prostredia. Nie je však jediným členom rodiny, ktorý má tento dar a presun do starého opusteného domu na okraj mesta je len štartovacím motorom nového sledu udalostí, ktorý odkrýva temnú minulosť pozemku v okolí. Toľko duchov či prízrakov na meter štvorcoví som hádam ešte nikde nevidel. Snaha o vybudovanie "správnej" atmosféry od prvej minúty filmu sa režisérovi uprieť rozhodne nedá. Ani lakačky, ktorých je taktiež viac než dosť neboli najhoršie. No jedno staré príslovie hovorí: "Menej je niekedy viac", čo sa v tomto prípade potvrdilo na 100%. Som, ale rád, že som to videl, lebo vysloveným sklamaním tento horor nebol. Fanúšikov si nájde - 50%. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Klasický případ "sequelu", který s původním filmem nemá absolutně nic společnýho, jen si skrz jinou značku chce pojistit úspěch. Duchové z Georgie však působí oproti těm z Connecticutu mnohem víc nedočkavěji: divákům se zbrkle ukazují hned od první minuty a už se nepřestanou srát do každého druhého záběru. Někoho sice může těšit velká spousta lekaček, ale film tím zákonitě ztrácí na překvapení a atmosféře. Na druhou stranu je to hezky natočený, má to pěkný masky a kupodivu ani FX nejsou vyloženě průser. Navíc závěrečná třetina pak slušně graduje. Takže nakonec za tři, i když s odřenýma ušima. ()

Ronaldo79 

všechny recenze uživatele

Nespokojenost a to dost veliká. Vlastně už začátek a první vize mě upozornila, že tenhle směr, kterým se chce Duch Georgie vydat je pro mě nezajímavý a po takové 4-5 vizi nebo lekačce bylo další takové lekání iritující. Vsadit na neustálé lekání diváka není výhra a jestli jsem se lekl alespoň jednou, je úspěch. To necitelné zvyšování decibelů je také hrozný opruz. Příběh nikterak nesouví s událostmi v parádním Haunting in Connecticut, a proto nechápu, že se na tom někdo přiživuje, ale to je věc jiná. I když snímek nepatří mezi nízkorozpočtové svými vizemi působí lacině a ani dobré herecké obsazení s tím nic nezmůže. 4/10* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Televizní pokračování jednoho z povedenějších duchařin posledních let. No nedopadlo to tak dobře jak bych čekal. A to z jednoho prostého důvodu. Tenhle film je až násilně dlouhej. 100 minut sice není zas tak moc ale na takovýhle typ filmu je to až moc. Strašně zbytečných scén které jsou nudné. Konec který nedával moc smysl, a působil zbytečně. A ani herci nepatřily mezi bůh ví co. Je to sice pěkně natočené ale i tak si myslím že tohle pokračování(které nemá nic společného s předchůdcem)je tak trochu zbytečné. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (7)

  • Příběh byl publikován také na Discovery Channel pod názvem A Haunting in Georgia a v knize „The Veil: Heidi Wyrick's Story“. (ARI50)
  • Na začiatku filmu sedí mama na posteli a v kúte miestnosti vidí ducha. Pri zábere na jej tvár vidno, že ma červené oči a tečú jej slzy. V ďalšej scéne, keď vojde jej dcéra do izby, má už oči normálne a suché. (DJ Rocco iNc)
  • Chad Michael Murray řekl v rozhovoru, že pro roli se rozhodl z důvodu, že je založen na skutečné události a že si muže zahrát strážnika, který má manželku a dceru, že nikdy nehrál na tak vysoké úrovni. (ARI50)

Reklama

Reklama