Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (37)

plakát

Sladký domove! (2020) (seriál) 

Spokojenost , od začátku chytne a nepustí. Postavy jsou v podstatě každá svým způsobem ujetá, některá víc některá míň. A samozřejmě se o nich postupně dozvíme víc, než bysme chtěli :D. První tři díly velká jízda, pak začne troška toho okecávání a jediné s čím musím souhlasit s ostatními komentáři je, že to finále není nic moc. Monstra jsou v pohodě a soundtrack super. Jsem rád, že v době kdy západní provenience je čím dál méně koukatelná, tak alternativa existuje.

plakát

Ad Astra (2019) 

V zásadě o ničem. Atmosféra by i byla, člověk čeká jak to vygraduje a ono nic. :( pro mě velké zklamání.

plakát

Brave Storm (2017) 

Akční jednohubka, nenudí ani chvíli. Vizuál trošku staromodnější (člověk zavzpomíná na akční klasiku před 20-30 lety) ale rozhodně některý akční scény jsou dost dobrý. Celkově podle hesla za málo peněz hodně muziky. Dej Japoncovi milion a natočí bezva film, dej Amíkovy miliardu a natočí sračku. No a já se na to aspon podíval, než to hodnotím :D

plakát

Tajemný pop-up bar (2020) (seriál) 

Má to kouzlo. Humorné okamžiky i dojemné, a tu zvláštní asijskou melancholii. Jestli zaujme běžného konzumenta netuším, ale kdo má rád asijskou tvorbu, myslím že by tomuhle kousku měl dát šanci.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Hmm daleko lepší zpracování než starší dva filmy. Hellboy neni takový idiot, ale zároven si zachovává tu svojí nevycválanost kterou má mít. Atmosféra mnohem líp odpovídá komixům a film se nebojí o rating takže sprostá slova a gore tomu dodají šmrnc. Démoni na konci jsou skoro jak z některých anime (čili nechutně bizardní na hranice představivosti). Každopádně můžu vřele doporučit igonorovat nízké hodnocení zde.

plakát

The Cloverfield Paradox (2018) 

Heh, zase jednou tu podhodnocenost nechápu. A pokud někdo píše o minimální návaznosti na Cloverfield univerzum, tak ten film snad ani neviděl. Vzhledem k tomu, že v přechozích filmech jde vždy o nějakou atmosféru a vysvětleno není nikdy nic, a dokonce oba spolu ani moc nesedí dohromady, je cloverfield paradox ten středový a hutný dílek skládačky, který to spojí dohromady. Konečně. Protože první Cloverfield je o atmosféře, ale dějově naprosto o hovně, a druhý využívá tu do teď nespecifikovanou apokalypsu jen jako kulisu pro svůj děj.

plakát

127 hodin (2010) 

Určitě silný příběh, ale protože se dá shrnout asi tak do 4 vět, tak na filmovou délku musel být natažen různými haluzemi a jinými rádoby uměleckými metodami, takže z toho je v prostřední části naprostá nuda. 1 a 3 třetina dobrá.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Krutě podhodnocená záležitost. Jízda plná hlášek a odkazů na původní filmy. Může se zdát, že je tam až příliš humoru, ale tak, po těch letech, už ten predátor nikoho děsit ani překvapit nemuže. Tak proč ne. Mužu doporučit. Za mě lepší ****, pro brutální podhodnocení vyjímečně zaokrouhluju nahoru.

plakát

Sestra (2018) 

Neni to moc taková ta strašící duchařina a V zajetí démonů to moc nepřipomíná. Spíš jsem si u toho vzpoměl na starýho dobrýho Hellraisera :D Ale špatné to neni, postavy sympatické, žádnou velkou logiku snad nikdo nečeká. Na jedno zkouknutí proč ne.

plakát

Legenda jménem T-34 (2018) 

Na takovej film jsem čekal "JAKO NA STALINA :D" . Neni to rozhodně žádné válečné drama, spíš bych to pojmenoval dobrodružný film. A jde mu to skvěle. Super epické záběry, a co musim vyzvihnout, žádné do očí bijíci nepřesnosti v technice. (spíš jsem zahlédl pár pedanstkých detailů (kdy měl v nějakém filmu Tiger nebo Panther spávný podvozek s překrývajícími se koly ? Moc často ne)). Jistě by větší znalec než já odhalil, že, tu nějaká anténka, kamufláž či vybavení, se v tom, či onom období nemohlo vyskytovat, ale to jdeme opravdu na dřeň. Žádné kartonem přestavěné t34ky na "Tigery" jak jsme zvyklí z leckterých amerických válečných klasik. A zaplať pámbu ani žádný patos, který je v americké tvorbě nepostradatelný. Jistě, že je to mírně přehnané, ale co naplat když poprvé potkali němci T34 dostávali od nich ukrutně naprdel a to byl teprve motor upgradu Pzkpfw III a IV a konstrukce Pantherů a Tigrů. Takže v první půli, když se utahané ranné verze Pzkpfw III a IV (mnohé s krátkými laufy určené proti pěchotě), které už projely celou Evropu a jsou namachrované tím, že zatím v Rusku potkaly akorát různé prastaré plechovky, konečně potkají s T34 tak to může být pro ně šok :D No a v druhé jsou zase protivníci nezkušené osádky ve výcviku. A vše se odehrává v zázemí, bez možnosti povolat pravidelnou armádu. Ale co naplat nebudu obhajovat, každý má svůj pohled na věc a svůj vkus. Mě tahle jízda, ale opravdu chytla a jistě si jí někdy zopáknu a tak věren svým pravidlům hodnocení, neváhám dát tentokrát 5 hvězd. Aspon to vyrovná nějaké ty apriori protiruské odpady :D