Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (40)

plakát

To nic, drahá (2022) 

Potřeboval jsem vyčerpat volňásky do kina, tak jsem šel na tohle. Řemeslně skvělé, John Powell mě vrátil o 10 let, kdy jediný co jsem poslouchal, byly score soundtracky, ale jinak zápletka a motivace v pozadí jsou... meh. Kdyby to byla hodinová epizoda Black Mirror, asi bych hodnotil lépe a odpustil více, ale na celý dvouhodinový film tam toho není. Ve skutečnosti je tam toho tak málo, že člověk už ani nemá chuť si to pustit podruhé, aby docenil aspoň to. Jinak viz MrHlad.

plakát

Yellowstone - Season 2 (2019) (série) 

Z druhe serie jsem byl sice na prvni dobrou nadsen, ale kdyz nad tim clovek zacne trosku premyslet, tak dost tam toho prestane davat smysl, je tam mnoho nelogickych kiksu, nektery dejovy linky vysumi do prazdna... Castecne ve svem komentari rozebral tron. Celkove tedy jde porad o to nejlepsi, co jsem za posledni roky videl, ale jak jsem si v prubehu prvni serie rikal... "Zajimave, ze by neco sesadilo Breaking Bad z meho osobniho zebricku nejlepsich serialu vsech dob?", tak to bohuzel po druhe serii urcite nehrozi a doufam, ze nadale se to trochu zmatori.

plakát

The Grand Tour - Carnage a Trois (2021) (epizoda) 

Puvodne jsem byl trochu zklamany, ze to nebyl uz tradicni special (drive se trojice vyjadrila, ze uz nic jineho ani nebude), nicmene nakonec fajn dil s nadechem stareho Top Gearu/TGT, jen bez publika ve stanu.

plakát

Milostná past (2021) 

V prvnich 20 minutach jsem to sice mel chut vypnout a dat odpad – beckovej film obsazenej beckovymi herci (vybrat takhle nezazivnou sebranku, to se jen tak nevidi), no ale pak uz to bylo i prekvapive dokoukatelny a bylo tom i par dost povedenych scen (mestacek, ktery prijede v USA na venkov, a je prekvapeny ze pres Uber si privola jen jedine auto, to je proste tezce ze zivota :D ). Celkove ve vysledku je to teda dost porad dost ptakovina kde nedava prilis mnoho veci smysl, ale Netflix rozhodne na Vanoce umi natocit i vyrazne horsi sracky, takzeeee...

plakát

Tichá noc (2021) 

Napad dobry, provedeni nedobre, konec predvidatelny. Kdyz mne to zacalo uz ultra nudit, tak jsem se podival, a film byl v pulce, tak jsem si rekl, ze to uz teda dokoukam. Ale kdybych to vypnul, tak bych o nic neprisel.

plakát

Klan Gucci (2021) 

Vzhledem k tomu ze jsem od filmu nemel vubec zadna ocekavani (mel jsem uz odpoledne volny a jel jsem kolem Cinema City, tak jsme si rekli, ze na neco zajdem), nevedel jsem ze to tocil Ridley Scott, nevedel jsem kdo v tom hraje, jen ze to prej ma bejt celkem OK, tak jsem spokojen, ale dokazu si predstavit ze kdybych sel do kina nateseny na hvezdnou rezii i obsazeni, ze bych mozna byl i trochu zklamany (ale urcite ne moc). 164 minut ubehlo jako voda, odchazel jsem z kina a bylo o hodinu pozdeji, nez jsem myslel. Fake Italian accents podle mne nebyly na skodu, ale opet chapu ty, kterym to prislo over the top, ale za mne e-suuu-pee-rr, no a zejmena potom Jared Leto si to podal uplne spickove. :D Jedina vytka jde k ceskym titulkum – dost spatny preklad, ale stacilo v kine zajet vic do sedacky zakryt si spodni 1/5 platna sedackou prede mnou. Mrzi mne snad jen, ze se ve filmu neukazal v jedne ze scen zmineny Concorde, ale aspon to Lamborghini Countach to vynahradilo. :)

plakát

Obchoďák Sedmé nebe (2015) (seriál) 

Určitě nadprůměrný sitcom, ale zase (alespoň za mně) je nesmysl to dávat na úroveň kultovních věcí jako BBT, Brooklyn 99 nebo Friends... Ale na to, že je to taková jednoduchá oddechovka, tak v některých ohledech rozhodně nadprůměrná. Nutno ocenit i kontinuitu napříč epizodami a sériemi. Taky mi docela trvalo tomu přijít na chuť, nekoukat na to na doporučení, ale jen tak, tak bych to poi pár prvních epizodách asi vypustil z hlavy.

plakát

Mrazivá pomsta (2019) 

V podstatě dost blbost s viditelně levnějším CGI, ale ve výsledku se mi to vlastně celkem líbilo. :D

plakát

Hra na oliheň - VIP (2021) (epizoda) 

Poslouchat VIP mluvit anglicky byl dost bolestivý zážitek.