Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (311)

plakát

Barva peněz (1986) 

"Ještě jedna hra? - Už ne. - No tak! - Sem bez peněz. - Tak si zahrajem jen tak. - Jen tak? - Jen tak. Ne pro prachy. Jen tak... pro hru.“ Dokonalá reklama na kulečník, která mě přivedla do herny. Srdcová záležitost. Eddie Felson, chlápek, se kterým bych strávil večer a nechal se klidně porážet, jen tak... pro hru.

plakát

Bathory (2008) 

Jakubisko už je dávno vyhořelý a opakuje jen své kdysi dávno fungující postupy. Ztratil lehkost, přidal na gestech a poetiku odvlál marketingový pýár.

plakát

Berlin Calling (2008) 

"Vraťte mi notebook nebo vám tady udělám párty jakou jste ještě nepoznala.." Srovnávat tenhle film s Přeletem nad kukaččím hnízdem je naprosto mimo. Tenhle hype movie tomu nesahá ani po kotníky. Laciná story o DJovi, která je zajímavá pouze tím pozadím celé djské scény.

plakát

Bílá vdova (2000) 

"Já jsem tak trochu šmejd. Vy ne." - "To si vyprošuji, pocházím z rodu známých šmejdů, můj drahý nebožtík manžel byl největší šmejd pod sluncem!" Ovdovělá paní středního věku po smrti svého manžela musí začít zacelit zadlužený rozpočet svého vesnického sídla a vymění pěstování orchidejí za výsadbu konopí. A vy ji budete fandit! I s následným prodejem! Pro fanoušky seriálu "Black Books" - těšte se na hipíka Billa Bailyeho, který je ve filmu jak kdyby me zrovna skončila pracovní doba v knihkupectví...

plakát

Birdman (2014) 

"A man is a critic when he cannot be an artist, in the same way that a man becomes an informer when he cannot be a soldier."

plakát

Bobule (2008) 

"Kdo kurva nevypil 10 tisíc litrů vína není u mě žádný vinař!"

plakát

Bratři z donucení (2008) 

"Oblíbený nepornografický časopis, nad kterým se dá masturbovat? Správné udržování domácnosti!"

plakát

Bruno (2009) 

"Pufy Fátr? Rýs Vitršpryncln? Štývý Wundabár? Vilhelm Šmit? Bredhn Pytlr?"

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Zbavme se v tomto případě předsudků vůči televizi vysílající tento sit-com a zkusme trošku nadhled. Asi nejlepší porevoluční sitcom, který u nás vznikl. Vzhledem k tomu, že jich zase tolik nevzniklo je to poloviční úspěch. Každopádně musím říct, že ze začátku jsem k tomu měl odpor stejně jako k většině produkce televize n@va. Pravdou ale nakonec je, že je to vtipné, kreativní a zadere se to pod kůži.