Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (311)

plakát

Ve jménu vlasti (2011) (seriál) 

"What if I told you my dad's a Muslim?!"

plakát

Vendeta (2011) 

"Sejdeme se v rákosí!" pravil hajný Kaiser. Ufff. Tohle chtělo být silácký, ale nakonec je to srabácky natočený a všem důležitým momentům, kdy by mělo dojít ke katarzi se pan režisér takticky ze zájmu o přístupnost pro mládež vyhl. Nakonec je s toho jen televizní inscenačka děsící důchodce s úvodním mokrým snem realitního makléře.

plakát

50/50 (2011) 

"Nádor? Já? To nedává smysl. Já nekouřím, nepiju, recykluju!"

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

"Kloboučníku, proč je havran jako psací stůl? – Nemám nejmenší ponětí. Sbohem Alenko. Čarodějný den." Zklamání. Vůbec to nemuselo být 3D. Bylo to jalový i na děti. A nemůžu si pomoct, Burton to dělal na zakázku.

plakát

Luther (2010) (seriál) 

"Give me a lever long enough and a fulcrum on which to place it and... I can move the world." Sestřenice Dextera Alice Morgan a charismaticky oldschoolovej detektiv tvoří dokonalou symbiózu špinavě londýnský detektivky upravenou soudobému vkusu se skvělým vyprávěčskému tempem, velice dobře napsanými charaktery postav všech "badasses" a hlavně hrubou fyzickou formou. Všechny série 5 hvězdiček.

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

"Vona pude Bláňa vo půlnoci domu.. viď Bláňo? No tak nepude.." Docela mi mrzí ta předpojatost spojení n@va a fotbal, protože tohle je seriálový majstrštyk české produkce v posledních několika letech. Sázka na nové lidi, originální námět vyšel na 100%. Být to na ČT vsadím se, že je hodnocení ještě vyšší.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

"Tohle místo mě přinutilo zamyslet se. Co je horší? Žít jako zrůda nebo umřít jako dobrý člověk?"

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

"Ty špagety jsou moc dlouhý." – "Cibuli nejim." – "A ta sůl je domácí?"

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

"Did you miss me?"

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

"... and then one day, I got in!" Vizuální orgie, povinné pro milovníky designu. Neuvěřitelně propracované detaily, které v té akci někdy ani nelze na poprvé postřehnout. Příběh je tuctovka samozřejmě, když se mluví, člověk to nebere vážně, ale jakmile se rozezvučí monumentální hudba Daft Punk a rozjede první motorka cvrnkám si do textilu.