Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (157)

plakát

The Mandalorian - Kapitola 8: Vykoupení (2019) (epizoda) 

Ta tuna nelogičností mi prostě nedovolí být s finále spokojený. Několikrát během této epizody jsem si drbal hlavu a říkal jen: "Meehh." Dalo se z toho vytřískat o dost víc.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

A přesně proto nás mimozemské rasy nikdy nenavštíví, ale maximálně vyhladí do posledního kreténa.

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Tak tady hate opravdu nepochopím. Však tady šlapalo snad úplně všechno - humor, bitky, obři, Baba Jaga, bitky, démoni, humor, Hellboy, bitky... Ne vážně, ten film opravdu bavil od začátku do konce a to hlavně svým humorem, že si nebral nikde s ničím a nikým servítky, kostýmy a odsejpavostí. A opravdu mě mrzí, že se nedočkáme dvojky, jelikož na tu bych do kina už opravdu zašel. Škoda, fakt to mělo potenciál.

plakát

Bažináč - Brilliant Disguise (2019) (epizoda) 

Tenhle díl kazí pouze fakt, že si tvůrci opravdu myslí, že jim divák sežere to, že černoch je synem svou bělochů. Bravo, bravo! Tohle už je fakt mazec.

plakát

Preacher - Série 3 (2018) (série) 

Bůh je v prdeli, Satana odpráskl kovboj a peklu vládne Hitler. Kurva, to je snad ta nejlepší zvrácenost, jakou jsem kdy viděl! Sem hned se čtvrtou sérií.

plakát

Preacher - The Light Above (2018) (epizoda) 

Bůh je v prdeli, Satana odpráskl kovboj a peklu vládne Hitler. Kurva to je ta nejlepší zvrácenost, jakou jsem viděl! Sem hned se čtvrtou sérií.

plakát

X-Men: Dark Phoenix (2019) 

Jak jsem čekal, nebylo se příliš na co těšit. Začátek filmu mi dost připomínal Fantastic Four - neskutečně uspěchané, divák sotva stíhá pobírat, co se vlastně děje a které postavy vlastně ve filmu jsou a celé je to hrané tak jako na jistotu - není moc co vysvětlovat, zbytek si domyslete! Aha... Nejhorší na tom celém byl asi fakt, že studio už dávno vyzradilo smrt Mystique a v traileru bylo dokonce i poznat přesně při jaké scéně. Mě její smrtelná scéna nechala absolutně chladným. Stejně tak vlastně i smrt samotné Jean. Ups... Nechyběla samozřejmě opět tuna klišé, nudné dialogy apod. Z celého filmu me vlastně bavily jen dvě, tři věci: James McAvoy (Professor X), Michael Fassbender (Magneto) a poslední scéna ve vlaku, kde jsem si akci opravdu užil. Asi proto, že se tam moc nemluvilo. Sumasumárum, až tak velký průser to není, ale jako rozlučka s celým x-menovským univerzem je to sakra bída, prostě hodně slabý průměr. Ukamenujte mě, čus!

plakát

Spider-Man: Paralelní světy (2018) 

Tohle nemělo chybu. První animák od Jak vycvičit draka, který opravdu dojal... a ne jednou! Nemám moc co k tomu říct, Miles si Oscara rozhodně zasloužil. 10/10!

plakát

Captain Marvel (2019) 

Jedna má velmi blízká kamarádka mě konečně vyvedla na Kapitánku do kina. A když snímek skončil, říkal jsem si jen: "What the fu*k?!" Asi nikdy jsem neodcházel z MCU snímku z kina tak bez emocí, dalo by se říct, až zklamaný. Ten film neměl absolutně rovnováhu - chvílemi si hrál svým humorem a hudebními akčními scénami na Strážce Galaxie, pak se snažil být vážným jako Civil War a dohromady to prostě nesedělo. Scénář byl naprosto tuctový, děj předvídatelný a žádná scéna, až na první se Stanem, ve mě nevyvolala emoce, prostě po celý film jsem byl naprosto chladný. Ve finále člověk zjistí, že vlastně čeká jen na konkrétní, už očekávané scény - jak Fury přišel o oko, jak se Carol povedlo přebarvit kostým, jak je to s tím pagerem... a to je asi všechno. Samozřejmě měl snímek i pár světlých chvilek, například objevení Tesseractu. To asi málokdo z nás čekal. Akční sekvence se hodně povedly včetně CGI, Nick J. Fury byl v každé scéně excelentní a bonus, moje asi nejoblíbenější hláška: "Dám ti pade, když se proměníš v masožravku." :-D Ale to bohužel nestačí na to, aby se Captain Marvel zařadila mezi to nejlepší z MCU. Dávám tomu 5/10. Špatný film to nebyl, ale absolutně ničím neohromil, prostě obyčejná popcornovka.