Reklama

Reklama

Recenze (6)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Preacher je zvláštní seriálek. Těží z komixu, ale zároveň si jede svou cestou a díky opravdu skvělému panoptiku vedlejších postav, jen málokdy nudí. Bizarní postavičky by samy o sobě nestačily, i když casting se tady taky vyvedl. Co Preachera zdobí nejvíc je především to, že jsou i ty vedlejší role skvěle napsané. Snad v žádném seriálu jsem neviděl tolik různorodých a přitom do příběhu pevně zasazených vedlejších postav, na které se těšíte víc, než na hlavní hrdiny. A ve třetí sérii jich ještě přibylo. A přestože to bylo tak trochu na úkor příběhu, tak postavy Hitlera, Azaela, Satana, Babči a jejich pohůnků, nebo Všeotce, za to rozhodně stály. O Starovi se ani nezmiňuju, to je seriálová perla, zralá na nějakou cenu. Završení třetí řady, bylo uspokojivé a i když se za fanouška Preachera nepovažuju, na další řadu se rád podívám. ()

Reklama

FaithZombie 

všechny recenze uživatele

Let's go to fucking Masada! Pevně doufám, ve čtvrtou řadu. Seriál se stále, více či méně, drží kostry komiksu, ale zbytek přetváří tak, aby mu co nejlépe seděl. Radost sledovat. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bus part 2. Mazec. Konec beru jako uzavření důležité kapitoly. Já jsem na tebe taky pyšná, chlapče. A tajně doufám, že si čtvrtá série udrží nechutnost druhé poloviny trojky. Vážně mi to na začátku chybělo. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama