Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Jan Žižka (2022) 

Naprosto fenomenální počin, který přesně vystihuje dobu. Nejlepší film, který kdy vznikl v české kooperaci.  Ben Foster by měl za ztvárnění Žižky dostat Oscara. Každý kdo tomuto filmu nedá alespoň 4 hvězdy je retardovaná píča, které by se mělo zakázat dívat na filmy, odeslat do převýchovného ústavu a polámat prsty, aby už nikdy nemohli nikde napsat svůj kreténský názor.

plakát

Pentavirát (2022) (seriál) 

Nejlepší věc co kdy Netflix uvedl.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) 

U prvního dílu jsem byl nadšený, ten měl všechno, ale pak to šlo pěkně z kopce..... Chápu, že knihy nepopisují co se dělo hned po bitvě o Soden a také to, že ostatní zaklínači jsou v knížkách popsáni jen lehce a celkově nehrají žádnou roli, ale to sakra vážně někdo musel vymyslet tak stupidní zápletku s Eskelem? Tvůrci vůbec nemuseli jít pro inspiraci daleko....Dějová linie s Yen a  tou bábou v chatrči - chápu o co se autoři snažili a ono to v důsledku na konci dává smysl, ale je to jak vytažené z prdele, vážně - je to extrémně nudné. Od druhého dílu až po konec se jenom kecá a akce, která přijde nesahá scénám z první série ani po kotníky. A tohle je pro mě asi největší zklamání. V druhé sérii není žádný WTF wow moment, žádný fakt dobrý fight a hlavně, a to mě mrzí nejvíce, Gerald je úplně jiná postava než v první sérii, kde mu bohatě stačilo občas říct fuck a hm a destiny a bylo to dokonalé. Tady je Gerald za A) filozof první třídy za B) za celou sérii nepředvede žádný ultra cool zaklínačský .... něco, cokoliv (ale + body za častější používání znamení musím přiznat). První sérii jsem hltal a musel si jí hned dát znova, ale u druhé jsem trpěl. Prázdné, překombinované, bez pořádné akce a celkově posrané věci, které by si člověk nikdy nebyl schopen představit že je někdo posere, zvlášť když je tolik Witcher médií, z kterých mohli tvůrci čerpat.  Mohl bych tady vypisovat hodiny a stejně bych pořád viděl další a další špatné a divné věci. Podívejte se na to. Možná vám to sedne, možná to budete vnímat podobně jako já. Asi to budu muset ještě chvíli vstřebávat a dát si to znova, třeba na to budu mít jiný pohled...ale do prdele.....to byl fakt divný shit.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Všem kdo dají méně jak 4 hvězdy bych vymazal účet na csfd. Kreténismus lidí tady nezná mezí. Fanoušek SW musí dát za 5, normální lidi za 4, jinak nevím proč všichni takový hate, kupte tu značku a přetočte to lépe frajeři.

plakát

Hra o trůny - Zvony (2019) (epizoda) 

Hromada epických scénáristických sraček ale celá epizoda jeden velký masakr. Doufal jsem sice že Cercei umře tak jak se sluší a patří, ale co už... každopádně masakr od začátku do konce.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

To snad ani nemůžete to hodnocení myslet vážně...hlavně komentáře že se to nechyta na Matrix apd. Matrix vychází z puvodniho anime filmu !!! Vyndejte si už konečně ty rádoby inteligenti kritické kecy z prdele a začněte si ty filmy užívat.

plakát

Rogue One: Star Wars Story (2016) 

Pokud máte srdce bijící v rytmu Star Wars, jednoznačných 5 hvězd. Pokud jste samozvaný kritik všeho a všeználek, hledač problémů, chybek a čehokoliv co by jen trošku mohlo znamenat zápor, 1) jste kokot, 2) dejte si kolik tomu chcete.

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Opět a zase.....nikdy mě nepřestane udivovat, jak všichni místní znalci filmů nejsou schopni prostě pochopit, že né každý film se točí za účelem, aby vyhrával oscary, zapsal se do historie a prezentoval hlubokou myšlenku. Tenhle film je o nostalgii, připomenutí. A to dělá tak jak má. Myšlenka intergalaktické války by se klidně dala rozvinout do dalších dílů, popř. seriálu. Není to bůh ví jaké dílo, ale dá se na to koukat. Je to jiné než jednička.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

1. Podobný film? - neexistuje 2. Máte rádi FPS? - tohle budete milovat 3. Počet akčních scén na m2? - tuny 4. Změna prostředí? - od futuristické vzucholodě, přes dálnici, luxusní bordel, starý hotel, města, ulice, metra....no však chápete ne? 5. Tohle je 5 bodů, proč si tento film zaslouží 5 hvězd.

plakát

Nevědomí (2013) 

Dejte bláznovy volný prostor a co se stane. Velkolepé sci-fi, které nehraje jen na efekty, ale díky nekonečným možnostem a otevřenému (zničenému) světu bez hranic dokáže nečekané. Co se bude dít v další scéně? Co se to vlastně děje? Kdo je náš hrdina? Toto je rozhodně unikátní kousek filmařiny, který si každopádně zaslouží pozornost. 5 hvězd + úžasný soundtrack.