Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (36)

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Nemůžu si pomoct, ale po každém shlédnutí se mi to líbí čím dál víc. Film je rychlý, akční, muzika je naprosto vynikající a i když je příběh lehce předvídatelný, tak je dost napínavý. Rozhodně parádní jízda od začátku do konce.

plakát

Čarodějův učeň (2010) 

Taková příjemná sračička :) Z lásky k N.C. by se na to měl podívat každý ^^

plakát

Den nezávislosti: Nový útok (2016) 

Opět a zase.....nikdy mě nepřestane udivovat, jak všichni místní znalci filmů nejsou schopni prostě pochopit, že né každý film se točí za účelem, aby vyhrával oscary, zapsal se do historie a prezentoval hlubokou myšlenku. Tenhle film je o nostalgii, připomenutí. A to dělá tak jak má. Myšlenka intergalaktické války by se klidně dala rozvinout do dalších dílů, popř. seriálu. Není to bůh ví jaké dílo, ale dá se na to koukat. Je to jiné než jednička.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

To snad ani nemůžete to hodnocení myslet vážně...hlavně komentáře že se to nechyta na Matrix apd. Matrix vychází z puvodniho anime filmu !!! Vyndejte si už konečně ty rádoby inteligenti kritické kecy z prdele a začněte si ty filmy užívat.

plakát

Elfen Lied (2004) (seriál) 

Konečne anime které se ničeho nebojí. A je to jen dobře. Není to jen somuúčelný masakr, jak se ze začátku může zdát,ale jsou to hlavně postavy a jejich charaktery, které vás vtáhnou. A až poprvé zaslechnete ono pověstné Nyuu!, tak už se od toho neodtrhnete. Potlesk

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Našlapaný film plný lidí které jsme měli/máme rádi a nezapomínáme na ně. Ve srovnání s posledním Rambem sice né tak krvavé, ale opravdu našlapané akcí a akcí a akcí a ještě akcí. A fanoušky postarších akčňáků určitě potěší některé hlášky a odkazy na další akční pecky. Příběh je sice jednoduchý, ale co z toho, když to je hlavně o té akci :) Vypnout mozek, nabít and go!

plakát

Fullmetal Alchemist (2003) (seriál) 

Nemám slov. Po shlédnutí si člověk jen řekne že : děkuji za to že žiju a že existuje anime. FMA je pohled do duše nás všech, je to varování a nadčasovost vás provází celým seriálem.Zábavu střídá drama, drama střídá horor a zamyšlení a než se člověk naděje, je někde u 40.dílu a zjišťuje jak na světě funguje všechno špatně.A začne přemýšlet. A to je to, co je na tomto seriálu tak úchvatné, to poučení z něj. A je to zábava, neskutečně stylová zábava, odvázaná ale přitom vždycky nohama na zemi.Tady prostě necháte srdce.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

1. Podobný film? - neexistuje 2. Máte rádi FPS? - tohle budete milovat 3. Počet akčních scén na m2? - tuny 4. Změna prostředí? - od futuristické vzucholodě, přes dálnici, luxusní bordel, starý hotel, města, ulice, metra....no však chápete ne? 5. Tohle je 5 bodů, proč si tento film zaslouží 5 hvězd.