Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (177)

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Ponurá,depresívní atmosféra pohraniční,k zániku odsouzené vesnice, postavy,z nichž ani jednu si neoblíbíte a spíš než o detektivku se jedná o psychothriller. Výtečně zahrané,napínavé do poslední chvíle. Excelentní Dušek, naprosto nezapomenutelný výkon. Kdybych to uměla,modlím se za víc takovýchto seriálů,protože to,co naše televize poslední roky produkují, nad tím vážně zůstává rozum stát.

plakát

Zkáza krásou (2016) 

Kdybych měla pro Baarovou vymyslet přezdívku,bylo by to "JÁ". Z dokumentu přímo křičelo, jak byla tato žena sebestředná,do sebe zahleděná a ať mi případní fanoušci odpustí,také blbá a sobecká. Když mluvila o ztrátě norkového kožichu,který musela prodat,zaznělo jí v hlase víc citu,než když mluvila o smrti matky a sestry. To její pomalé,dlouhé a osamělé umírání s flaškou lze brát jako jistou formu spravedlnosti. Ani náhodou jí tu její stylizaci do oběti okolností nevěřím. Nedokázala jsem ji litovat. Dokumentární práce Třeštíkové výtečná,výborný dokument.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Absolutní nadšení! jako kdyby někdo vzal to nejlepší z kingovek a namíchal výtečný koktejl. A ty děcka hrají tak přirozeně,že tomu ani nemůžu uvěřit. Plus bezchybná osmdesátková atmosféra. No prostě PARÁDA !!!

plakát

Narcos (2015) (seriál) 

Špičkový,napínavý,dechberoucí, atd a tak podobně. Paráda a plná palba!

plakát

Vinyl (2016) (seriál) 

Jasných pět hvězd beze stínu pochybnosti.

plakát

Tvoje tvář má známý hlas (2016) (pořad) 

Zásadně se těmto kulervoucím show vyhýbám,natolik si sama sebe vážím,ale včera jsem přesto neunikla a část jsem spatřila. Zrovna Adama Mišíka a Chýlkovou. No,musím se přiznat,zdálo se mi to výtečné. Že by se Nově začalo blýskat na lepší časy?

plakát

Na jezeře (2013) (seriál) 

Tak nevím,skoro všichni tento seriál v komentářích velebí,já jsem z toho zas až tak odvařená nebyla. Exteriéry i námět výtečné,ale za mně tak trošku promarněný potenciál. Moc se mi líbil Peter Mullan,ten si toho svého pána a vládce opravdu užíval. S True detective by mě seriál nenapadlo srovnávat a docela mě překvapilo,že tak někteří učinili. Nebylo to špatné,ale mělo to na víc. Mírný nadprůměr.

plakát

Total Recall (1990) 

Zlaté devadesátky,tehdy jsem si z těch efektů sedla na prdel,ale dnes už lehce úsměvné. Nicméně příběh parádní a Arnold taky. Po vizuální stránce film trochu zestárl,ale jinak je to nesmrtelná pecka.

plakát

Mladý muž a bílá velryba (1978) 

S Páralem je to podobně jako s Kingem. Většina jejich knih je výtečná,avšak filmové/televizní zpracování vesměs tragické. Tady se to podařilo skvěle,jediná Brejchová mi trochu vadila. Dělala co mohla,ale ona prostě není ani moc sexy,ani moc herečka. Vyskočil ve své nejvýraznější a možná nejlepší roli naprosto excelentní.

plakát

Ohnivý kuře (2016) (seriál) odpad!

Myslí si tvůrci (nejen) tohoto seriálu,že my diváci jsme po lobotomii? Prodělali ji sami? A co na to Jan Tleskač???