Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (121)

plakát

Sněží! (2019) 

Když jsem s kamarádkou seděl sám v kině a film šel jenom pro nás, tak jsem zjistil, že to asi nebude žádnej střední proud. Asi šlo o to dát si lahvinku vína a pak bych snad dal o bod víc.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Tak toto dílo je z mého hlediska supr! Od technického zpracování, po krátké výjevy, které padesátník umí pochopit... Prostě trefa do černého!

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Tak to je teda "píčovina". Ano, tak se v tom snímku mnohokrát mluví. Dvě hvězdy dávám jenom za to, že to bylo na můj vkus velmi dobře počítačem zpracováno. A zase... kdo neumí anglicky... při čtení titulků uniká mimika "postav" a děj všeobecně.

plakát

Teorie tygra (2016) 

A koment? Tak jestli bude někdo chtít, tak jenom soukromě :-)

plakát

LENI (2015) (divadelní záznam) 

Tato verze divadelního záznamu "Leni" je velmi dobrá, dávám 4 hvězdy, nicméně, jestli bude pořízen divadelní záznam v hlavní roli s Vilmou Cibulkovou, tak té dám pět hvězd. Viděl jsem tuto hru u nás v divadle. A už vím, proč dostala cenu Thálie za roli Leni ve stejnojmenné inscenaci v pražském Divadle v Řeznické. Díky této divadelní hře mám nyní "období Leni Reifenstahl" a ještě mi to asi nějaký pátek vydrží :-)

plakát

Maggie (2015) 

Jedna z nejhoších kamer, co si v poslední době vybavuju. Ani "božský Arnold" tomu nepřidal. Hudba nevkusná, nekorespondující s dějem. Chaotické, neumělé dílo.

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Kamera, zvuk a všechno technické okolo má plus. Ti co dávají odpad nepochopili. Možná to ani neumí. Kam příroda nedá, tak nic... Já hodnotím "dobře".

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Tak jsem se do syta zasmál :-) Spousta komických situací a kamera, zvuk a kompozice v záběrech nadstandardní!

plakát

Osmy (2014) (TV film) 

Nejlepší na tom filmu je, že to není komedie!

plakát

Čtyřlístek ve službách krále (2013) 

Ano, domrvený kult dětských komiksů. Myslím, že to nejde zfilmovat, nebo aspoň se to nemělo stát v této podobě! Nebo jsem na to neměl koukat. V tu chvíli se mi rozplynulo to, co jsem zažíval tenkrát. Škoda.