Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka
  • Romantický

Recenze (47)

plakát

Přestupný rok (2010) 

Jak já nesnáším filmy, kde někdo někam pospíchá, nejlépe na druhej konec světa, a pořád se mu něco staví do cesty! A tenhle film je ještě k tomu i pěkná nuda. Nejlepší na něm jsou záběry Irska, ty se vážně povedly.

plakát

Láska na druhý pohled (2009) 

Horší průměr mezi romantickými komediemi. Ale... co to sakra mělo být s tím papouškem?! Jak mohl v ZIMĚ vypustit TROPICKÝHO papouška v LESE?! I kdyby si to jeho žena 100x přála, to je přece blbost!

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Kniha byla výborná. Ale film trpí snad všemi typickými prohřešky knižních adaptací asi stejně jako třeba Harry Potter. Pro mě jako čtenáře rekapitulace (pozměněných a zjednodušených) základních motivů z knihy, ukázka jak asi vypadají hlavní hrdinové a prostředí kolem nich (neměl být Mikael Blomkvist sexy chlap? a Harriet brunetka?), ale to je asi tak vše. Chtěla bych mít nezaujatý pohled nečtenáře, abych zjistila, jestli se tahle rekapitulace dala pochopit i bez přečtení knihy. Protože podle filmu bych si nedokázala vysvětlit například Lisbethino chování, nechápala bych, proč se trilogie jmenuje Milénium - časopis, který byl v knize tak důležitým článkem tu nedostal vůbec žádný prostor.. atd.. atd.. V tomto případě se zkrátka od předlohy nedokážu oprostit.

plakát

Hannah Montana (2009) 

Jo, je to pohádka pro malý děcka, protože nikdo jinej tomuhle nemůže věřit. Ale já mám pohádky ráda. :)

plakát

Bejvalek se nezbavíš (2009) 

Po dlouhé době konečně romantická komedie, která má nápad, spád a nezačne nudit po prvních patnácti minutách. Sice je vám od začátku jasné, jak to dopadne, ale je zábava se k tomu prokousávat (prokoukávat? :) ).

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Nadprůměrný český seriál.

plakát

Nestyda (2008) 

Už v půlce jsem nevěděla, jak to začalo a teď po celém filmu vám nejsem schopná říct, o čem to vlastně bylo. Ono to asi o ničem nebylo. Hodně slabé.

plakát

Bobule (2008) 

Miluju jižní Moravu, jezdíme tam na dovolenou, konkrétně do penzionu Klárka, který se ve skutečnosti jmenuje Hájovna. :) Trailer jsem brala jako vzpomínku na prázdniny a to jsem čekala i od filmu.. Ten mě ale docela zklamal, příběh stál za prd, hromádka obrázků náhodně poskládaných na sebe.. Takže díky té jižní Moravě a spoustě vína je to za ***, jinak slabé **...

plakát

Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008) 

První film měl děj první knihy, druhý film těch zbylých tří a to mu hodně uškodilo, časem to byl dost chaos a přišlo mi, že to nenavazuje. Zabulela jsem si, ale už to nebylo takové jako jednička.. A až budu velká, budu vypadat jako Blake Lively! :)

plakát

Propadlí lásce (1997) 

Taková normální romantická komedie, neurazí, neohromí..