Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam bydlí v malém městečku amerického Středozápadu a vzhlíží ke hvězdám - z profese i založení. Fotografka Maggie žije v New Yorku a život jí dal podobu světáka a drsného cynika. Neznají se a společného nemají vůbec nic, až na jednu věc. Oba dostali košem od svých vyvolených. Sam chce svoji jedinou lásku Lindu zpět a Maggie by dala cokoliv za to, aby mohla svému nevěrnému francouzskému milenci Antonovi ukázat, zač je toho loket... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (104)

cross 

všechny recenze uživatele

Meg Ryan je sice vždy od pohledu neuvěřitelně sladká, ale role pomstychtivé zhrzelé partnerky jí přeci jen až tak nesedí. Film se většinou velice těsně pohybuje na hraně 'šaškárny' a milostné vzplanutí mezi hlavními představiteli je jakoby úplně vytržené z děje.Když připočtu ještě absenci vtipů, vychází mi pouze podprůměrná podívaná. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Propadlí lásce je taková klasika v podání Meg Ryan. Její gagy, střeštěnost, roztomilost, půvab, to vše v tomhle snímku najdete dosytosti. Asi tomu ještě něco chybělo k další hvězdě, ale co, na tohle se podíváte vždycky rádi. Příběh spojení sil dvou "odkopnutých" duší, které se samozřejmě dají dohromady, je sice předvídatelný, ale každou romantickou duši určitě potěší. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Astronom Sam (Matthew Broderick) kromě svých hvězd nade vše miluje svoji dívku, Lindu (Kelly Preston). Jednou mu odjede do New Yorku, a zůstane po ní jen dopis, že si našla někoho jiného. Sam se za ní okamžitě vydává, nastěhuje se do sousedního domu a ve dne v noci ji i jejího nového přítele sleduje. Jednoho dne dostane zvláštního spolubydlícího - dívku (Meg Ryan) kterou opustil její přítel právě kvůli Lindě ... mají tedy společný cíl - rozbít nový vztah Lindy a Antona.... "Standardní" romantické komedie se všemi základními postupy (bohužel i včetně toho, že víte jak to celé skončí pár minut po začátku). Nicméně je to příjemná podívaná, kde trošku ze svých obvyklých rolí vystupuje Meg Ryan (v roli drsné motoristky). I ostatní hlavní hrdinové podávají ucházející herecké výkony (Matthew jako obvykle vykuleně kouká, Francouz Tchékyho Karya je také dost dobrej). Příjemná podívaná pro večer s vaší drahou polovičkou... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kdyby mne dívka mých snů opustila s francouzským kuchařem/modelem, tak bych to vzal jako vyrovnaný chlap. Prostě bych prodal veškerý movitý i nemovitý majetek, nakoupil bych poslední výstřelky špionážní techniky a k tomu nějaký ten raketomet na závěrečný souboj. Já zkrátka Samovi rozumím a tak si tuto story dvou šmírujících kazišuků dokážu čas od času užít, i když je to spíše příjemná než nějak výjimečná podívaná. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv podobné romantické komedie zrovna moc nemusím, tenhle film je světlou výjimkou. Člověk se dobře pobaví. Meg Ryan se mi moc nezamlouvala, ale tu jsem nikdy neměl moc v lásce. S mužem z mléčné dráhy Broderickem jí to ale sluší a skvěle se doplňují. Až mi toho Francouze bylo líto, jak moc mu škodili. A kdo se mnou nesouhlasí, tomu zneuctím lebku! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Griffin Dunne v tomto filmu debutoval jako režisér. (Pumiiix)
  • Slávny otec režiséra, Dominick Dunne, hrá vo filme reštauračného kritika. (Svadbos)

Reklama

Reklama