Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (41)

plakát

Anténa (2007) 

Opravdu zajímavě natočeno, chvíli trvá než se divák zorientuje v ději (nebo alespoň mně to chvíli trvalo), ale pokud pochopí, tak je po právu odměněn. Konečně nějaké odbočení od stereotypu. A rada pro všechny, kdo chtějí ovládnout všechen život - kdo chce moc, nemá nic ;)

plakát

Barbar Conan (2011) 

Pokud nad filmem nepřemýšlíte a užíváte si tu "akci", tak to rozhodně stojí za to. Krve spousta, bojové scény ujdou, stačí tedy vypnout mozek a v klidu si to vychutnat.

plakát

B*A*T*M*A*N (2011) (amatérský film) odpad!

To snad ne, tuhle minutu života mi už nikdo nevrátí..

plakát

Batman: Návrat Temného rytíře, část 1. (2012) 

Je těžké si přiznat, že i Batman může zestárnout. Filmové adaptace komiksu já prostě můžu, tohle sice nebyl úplně nejlepší kousek jaký jsem kdy viděl, ale třeba druhá část změní můj názor.

plakát

Bůh masakru (2011) 

Takovýhle styl komedie vždy ocením.

plakát

Ctrl Emotion (2009) (studentský film) 

Musím říci, že toto jsem opravdu nečekal. Příběh, který by se dal jistě rozložit na mnohem delší stopáž (kterou vůbec nepotřebuje a poslední dobou je to častým jevem) je natočen výstižně a nekončící obehraným happy-endem. Dá se říci, že je to klasický životní příběh - kdo z nás v sobě nemá dva radily, kteří mu našeptávají každý něco jiného :). Možná Kotek částečně narazil na něco, co jsem v poslední době postrádal.

plakát

Čas probuzení (1990) 

Abych u filmu uronil slzu, to už musí být něco. V tomto případě to však vůbec nebyl problém. Snímek plný emocí navíc umocněný skutečným příběhem.

plakát

Černá hodina (2011) 

Prostě miluju sci-fi. Samozřejmě podobných filmů existuje spousta a lépe natočených. Přesto se u tohoto filmu dá sedět a napjatě čekat, jak to vlastně všechno dopadne. Jen doufám, že jestli něco podobného jednou příjde, tak lidstvo nebude tak slabým soupeřem :)

plakát

Dokonalý Spiderman (2012) (seriál) 

Oproti animovaným Avengers je to spíš taková pohádka, ale stejně mě to pobavilo :)

plakát

Dračí oči (2012) 

Škoda, že Van Damme měl tak malou roli, těšil jsem se na pořádnou akci. Ale souboje i přesto pěkné.