Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (57)

plakát

Megažralok vs. obří chobotnice (2009) 

Absolutní blbost, u který se ale člověk k smrti pobaví.Shlédnutí doporučuji s partou kamarádů a hodně litry alkoholu, pak má film ten správný efekt...;-)

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Jako vizuální dílo lze tento snímek hodnotit za velice povedený. Perfektní efekty, vhodné a nerušící 3D, ale co se týče děje, to už tak slavné teda není. Chudák samotná Mila Kunis tohle dílko neutáhne, i když se snaží, ale dá se říct, že k tomu používá celý film stejný výraz. Navíc nám neukáže nic moc navíc i co se týká nějakých odhalenějších scén, což je rozhodně u ní velká škoda :-) Naopak velice vtipná záležitost je konečně dožití Seana Beana do konce filmu, což jsem hodně dlouho neviděl a velice to pobavilo, když už se to filmu moc nepovedlo. Kromě vizuálu bohužel nemá co nabídnout. Ale komu to stačí, tak na shlédnutí v kině tento snímek rozhodně doporučuji!! Kdo chce i rozumný děj, tak to radši nezkoušejte.

plakát

Kurs sebeovládání (2003) 

Super oddechová komedie se skvělým hereckým obsazením. Na nic víc, než na dobrou zábavu si film nehraje. Já se náramně bavil a rád si film kdykoliv zopakuju. Pro milovníky komedií vřele doporučuji! Super odreágovačka. Pro mě krásných 75%.

plakát

John Wick (2014) 

Po dlouhé době opět akčňák podle mého gusta!! Vtip, skvělé akce a choreografie bojových scén. Parta uklízečů mrtvol, alias úklidová firma, hotel plný nájemných vrahů a snad úplně nejlepší herecký výkon Keanu Reevese!! Prostě absolutní bomba v daném žánru, není takřka co vytknout. Pokud to člověk vše bere s nadsázkou (tyto filmy jinak brát ani nejde), tak bude určitě odcházet spokojen. Pro mě jedno z velkých překvapení minulého roku. Za mě 85%.

plakát

48 hodin (1982) 

Velice vtipná komedie, když byl ještě Eddie Murphy ve formě a byl vtipný. Škoda, že ty časy jsou už pryč. Jinak jeho sekundant Nick Nolte za ním nezaostává ani o píď. Prostě film, na který se rád podívám několikrát. U mě 75%.

plakát

REC (2007) 

V době, kdy jsem film viděl, tak jsem v širokém spektru hororů nenarazil na podobný. Děsivá atmosféra, ruční kamera, prostě konečně zase oživení americké produkce hororů. Opravdu se člověk bojí a film působí uvěřitelně a děsivě. Velká výhoda u těchto druhů filmů je jistě neokoukané herecké obsazení, kdy se soustředíte výhradně na film a ne na to, jak zahraje Vám známý herec, či herečka. U mě 85%.

plakát

Birdman (2014) 

Velice zajímavý film. I když zrovna nejsem fanouškem těchto druhů filmů, tak včera jsem se náramně bavil. I když to bylo dost psycho, tak film nepostrádal vtip, skvělé herecké výkony a zajímavou kameru. Film ve mě určitě zanechal pozitivní stopu, i když jsem fanouškem trochu jiného žánru. Ale celkově mohu hodnotit jako pěkný filmový zážitek. U mě tak 70%.

plakát

Hacker (2015) 

Až na ten závěr, kde mohl být závěrečný souboj povedenější, jde ve výsledku o celkem zdařilý kyberthriller, který perfektně ubíhá a nemá moc hluchých míst. Realistické přestřelky a celkem uvěřitelný hackerský podtext mě nadchly. Co mě také mile překvapilo, bylo dobré herecké obsazení, které bylo uvěřitelné a i čínská část byla sympatická, čehož jsem se bál nejvíc. Pro mě rozhodně lepší průměr a určitě ne zklamání jako to tady podává většina hodnotitelů. Za mě jednoznačně minimálně 70% a doporučení ke shlédnutí!!

plakát

Sedmý syn (2014) 

Efekty jsou udělány perfektně, což ovšem v dnešní době už není známka ničeho výjimečného. Co tomu ovšem chybí je smysluplný děj, který postrádá nějakou zásadní dějovou linku, která by se dala jednoduše pochopit. Jeff Bridges, to byla teda síla. Myslel jsem, že svůj opilecký výraz časem opustí, ale jeho parodovaný, šílený hlas nás bohužel provází celým filmem, což je dost utrpení. No celkově se to dost nepovedlo!! Pro mě tak maximálně 30% za efekty a pěknou Alicii Vikander, jinak děs.

plakát

Machete (2010) 

Klasický Rodriguezův snímek - spousta krve, akce, krásných žen. Prostě paráda, myslím, že dost povedený film, teda hlavně pro milovníky tohoto žánru. U mě 80%.